EventBranche%2Enl+brengt+duizenden+opdrachtgevers+en+eventprofs+onder+in+always%2Don+eventplatform
Nieuws

EventBranche.nl brengt duizenden opdrachtgevers en eventprofs onder in always-on eventplatform

EventBranche.nl is al ruim 12 jaar hét platform voor opdrachtgevers en professionals in de wereld van live communicatie, experience marketing en events. Met een totaalbereik van vele tienduizenden professionals, twee websites (EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl), social media kanalen en vele eigen events, mag EventBranche.nl zich met recht het middelpunt van de branche noemen. ‘Om die community nog krachtiger te verbinden en klaar te zijn voor de toekomst, lanceren wij  NEXTLIVE.CONNECT.’

NEXTLIVE.CONNECT is ontwikkeld door NetworkTables AO. En past volledig binnen de toekomstvisie van EventBranche: ‘Onze missie is om ieder marketing of communicatie evenement dat door bedrijven, merken en organisaties georganiseerd nog beter, effectiever, innovatiever en creatiever te laten zijn dan de vorige. Dat doen we door kennisdelen, inspiratie en het verbinden van opdrachtgevers aan de juiste eventbedrijven, locaties en bureaus. Met dit online ‘always on’ platform kunnen de leden van onze community met één druk op de knop deelnemen aan fysieke, online en/of hybride events. Ons eigen eventaanbod en de sessies waarin partners hun expertise delen, geven door het jaar heen alle kennis en inspiratie om samen klaar te zijn voor de toekomst’, aldus Robin van Leeuwen en Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.
 


Nooit meer een essentieel event missen?

Onderdeel worden van deze online community? Boven op nieuwe kennis en inspiratie zitten? Word dan nu actief lid van onze online community. Aanmelden is zeer eenvoudig: ga naar NEXTLIVE.CONNECT vul je email-adres in en je wordt toegelaten tot het platform.



Bekijk alle events nu op één plek
EventBranche brengt al haar evenementen per direct onder in NEXTLIVE.CONNECT. Deze eventcommunity draait zoals gezegd in het NetworkTables AO community platform. In dat platform vind je nu al diverse evenementen zoals EventBranche LIVE, de Gouden Giraffe, , The Next Event, de BeachBranche BBQ en door leden geleide kennissessies.

Hoe werkt het? 
Eventbranche werkt samen met NetworkTables om deze always-on community tot leven te brengen. Voor onze leden betekent dit dat je altijd dezelfde link gebruikt om de community binnen te komen. Geen apps, geen downloads nodig. Eenmaal aangemeld is ieder event met 1 druk op de knop toegankelijk. ‘De wereld van live communicatie en experience marketing events is door COVID-19 in no time door ontwikkeld tot een tak van marketing en communicatie waar beleving, ontmoeten en alles wat online en digitaal is, samen is gekomen. Dat betekent zeker niet dat fysieke live events naar een tweede plan zijn geraakt, maar het betekent wel dat we nu door moeten pakken. Ons palet, onze reikwijdte, onze kansen als meest impactvolle tak van de marcom-mix liggen op de stoep. Denk niet meer in 5 events, maar in een always on community, die je constant voedt, meeneemt en zelf activeert kennis en inzichten te delen. Dat is precies waar NEXTLIVE.CONNECT voor staat.’ 

>> Nieuwsgierig? Ga naar NEXTLIVE.CONNECT
 


Waarom een always on Communitie?

NEXTLIVE.CONNECT biedt niet alleen het totaaloverzicht van alle belangrijke events voor jou als eventprof of opdrachtgever, maar biedt ook de mogelijkheid om als experts binnen onze community eigen mini-events te creëren. Wil je een idee bespreken met collega's, jouw visie of kennis delen? Creeer en host dan zeer eenvoudig je eigen sessies; meetups, rondetafelgesprekken en diepgaande discussies. Heb jij expertise, kennis of een visie die gedeeld moet worden? Klik hier om jouw eigen community sessies te hosten.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.