EventBranche Magazine zoekt salescollega

08-04-2010 - Na de succesvolle lancering op event10 is er een enorme vraag ontstaan naar communicatiemogelijkheden via onze verschillende uitingen. Om die stroom van aanvragen te kunnen beantwoorden is EventBranche Magazine en EventBranche.nl nu al op zoek naar een enthousiaste salescollega.

Profiel:

Enthousiaste salesman/vrouw, met aanwijsbare verkoopervaring, kennis van de mediawereld en feeling voor de eventbranche. In het bezit van een auto en rijbewijs en het liefst woonachtig in het oosten van het land.

Functie:

Wij bieden een salesfunctie, waarbij de nadruk zal liggen op de binnendienst, aangevuld met buitendienstactiviteiten.

Onze producten:

Naast zes keer per jaar het vakblad EventBranche Magazine en twee keer per jaar het EventBranche Trendmagazine, richt de verkoop zich vooral op onze online producten: online nieuwsbrief, eventbranche.nl en EventBranche Select. Als verkoper moet je bedrijven uit de evenementenbranche kunnen adviseren hoe zij hun marketingbudget zo effectief mogelijk kunnen besteden binnen ons multimediale aanbod.  

Interesse:

Is jouw interesse gewekt en pas je binnen het profiel, neem dan contact op met EventBranche.nl. Stuur een CV met motivatie naar info@eventbranche.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. René Pouwelse Advies Regie Productie

    Advies, regie en productie op het gebied van (online) evenementen en audiovisuele ondersteuning

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners