EventBranche+Magazine+heeft+uw+deskundige+hulp+nodig
Nieuws

EventBranche Magazine heeft uw deskundige hulp nodig

VAKBLAD EVENEMENTEN - Voor het komende nummer heeft EventBranche Magazine weer een aantal interessante onderwerpen op stapel staan. Ook u kunt zich actief mengen in de totstandkoming van een aantal artikelen...

Artikel BumaStemra
De redactie heeft een interview geregeld bij BumaStemra om eens te praten over de grote onduidelijkheid die er heerst mbt de afdrachten en de nieuwe regelgeving. Heeft u zelf vragen, kritische punten of tips? Mail ze naar ons en wij leggen ze aan BumaStemra voor.
>> vragen voor BumaStemra

Artikel InHolland
Bestuursvoorzitter Doekle Terpstra is bereid gevonden om enkele vragen rondom de hbo-problematiek te beantwoorden. Zijn er eventstudenten, bureaus of andere bedrijven die hier meer van willen weten? Mail uw vragen of opmerkingen naar EventBranche.
>> vragen InHolland /  Doekle Terpstra

Artikel Bedrijfsuitjes
Heeft u een bureau dat in bedrijfsuitjes doet? En wilt u uw bedrijf middels een inhoudelijk artikel onder de aandacht brengen? Heeft u het antwoord op vragen als: trekken de uitjes in 2011 weer aan? Wat zijn de trends? Is de vraag van de klant veranderd? Is markt keihard geworden? Mail ons en u krijgt een gestandaardiseerde vragenlijst toegestuurd.
>> neem deel aan het artikel over bedrijfsuitjes
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.