EventBranche+LIVE+Het+Sieraad%3A+Customer+Experience+en+Gouden+Giraffe+winnaarD%26B+Eventmarketing
Nieuws

EventBranche LIVE Het Sieraad: Customer Experience en Gouden Giraffe winnaarD&B Eventmarketing

EVENTBRANCHE LIVE - Maandag 9 september is EventBranche LIVE in Het Sieraad in Amsterdam. De Amsterdamse locatie is prachtig vernieuwd en ideaal voor alle soorten evenementen. Naast het bewonderen van de locatie is er inhoudelijk ook veel te halen: 2 middagsessies over Customer Experience en D&B Eventmarketing neemt je mee achter hun awardwinnende evenement. En als extra extraatje: je wordt verzorgd door een topchef!

We hebben de 5 redenen om naar EventBranche LIVE in Het Sieraad te komen, even op een rij gezet:

1. Ontdek de nieuwste evenementenlocatie van Amsterdam, helemaal vernieuwd en in een nieuw jasje gestoken door het team van De Artiesten & Tobacco Theater.

2. Customer Experience goeroe Nienke Bloem en Brand & Strategy consultant Rudolf Rodenburg praten je helemaal bij over customer experience, het bereiken van een klantgerichte cultuur, de rol van events daarin én hoe een merk de customer journey kan sturen.

3. Gouden Giraffe winnaar D&B Eventmarketing deelt tijdens Learn From The Best alle ins, outs, tips en tricks over de organisatie van het beste interne event van dit jaar: 90 jaar Tomingroep.

4. Proef de gerechten van de talentvolle topchef Dennis Huwaë, afgelopen maand nog bekroond met een Best Chef Award!

5. Maak kennis met het netwerk van EventBranche onder het genot van een hapje en een drankje, en leer vele tientallen nieuwe eventprofessionals kennen!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.