EventBranche LIVE bij Omnivents WaterGoed!: activiteiten en netwerken in Corona-tijd? Het kan! (VIDEO)

15-07-2020 - EVENTBRANCHE LIVE - EventBranche LIVE, de voormalige Brancheborrel, was door de Corona-crisis even in de koelkast gezet, maar kwam er afgelopen maandag 13 juli als een warme deken uit. WaterGoed! in Valburg bleek de perfecte locatie om een gelimiteerd aantal EventBranche-leden gewoon een heerlijke middag te geven. 'Dit geeft nou echt een goed gevoel.'

WaterGoed! durfde de handschoen op te pakken en knokte zich als gastheer moeiteloos langs alle protocollen en richtlijnen. Organisator EventBranche.nl vaarde daarbij niet alleen op de kennis van de locatie, die al weer een aantal events heeft georganiseerd, maar vulde het eventteam ook aan met Melanie van Uitert (ProjectSupporting). Mede dankzij haar ontstond er een strak draaiboek waar het protocol vertaald werd naar de eventpraktijk. Binnenkort delen we dit draaiboek, wellicht als houvast voor jouw volgende evenement.

'We wilden met dit evenement 2 dingen: mensen gewoon weer even bij elkaar brengen met een activiteit en met tafelsessies om leed, hoop en inzicht te kunnen delen EN aan de buitenwereld laten zien dat het kan: een netwerkevenement. Daarbij hebben we met de locatie alle randvoorwaarden neergezet. Van een heuse 'wasstraat' en triage bij binnekomst tot een temperatuur-check en van zitplekken op ruime afstand en desinfectie bij iedere activiteit. Naast onder meer het laserkleiduifschieten en het solo varen in een elektrische rib kon je goed zien dat mensen het heel prettig vonden om even met elkaar in gesprek te kunnen. Door het maximum aantal bezoekers van 100 was er ook voor het netwerken voldoende ruimte. Toch zie je dan snel dat 1,5 meter bij sommige gesprekken een meter wordt, maar met de oproep tot eigen verantwoordelijkheid om juist als branche te laten zien dat het kan...ja, dan denk ik dat we echt een 9 hebben gescoord met z'n allen. Na LIVE Again in de Fokker Terminal, de ALV van CLC VECTA, het mini-event van het EventPlatform in de Van Nelle Fabriek, was EventBranche LIVE weer een goed voorbeeld van de eventbranche zelf dat bedrijven en merken niet angstig of terughoudend hoeven te zijn met hun events', concludeert Robin van Leeuwen van EventBranche.nl. Dat legde Jordi Wallenburg perfect vast in ruim 200 foto's, klik op de foto voor alle foto's op Facebook:

Bezoekers namen vrijwel allemaal op een zelfde manier afscheid: 'Dit geeft nou echt een goed gevoel.' 'Wat een topdag, dito organisatie en laat dit dan de eerste kleine stappen zijn richting het 'nieuwe begin.' Daarbij bleek vooral tijdens de tafelsessies hoeveel pijn er is in onze branche. Dat het bij sommige bedrijven echt de verkeerde kant op gaat, maar dat er wel overal strijdvaardigheid is en plannen om de boel toch weer aan de gang te krijgen.

 

DANK AAN DE PARTNERS:
  

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 2. Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19

  Evenementenlocatie Eiland van Maurik 19 is een inspirerende locatie voor avontuurlijke evenementen.
 3. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 4. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 5. Kinepolis

  Wil je van jouw event een succes maken? Val je graag op met originele relatiegeschenken? Of op zoek om jouw merk in...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners