EventBranche LIVE sprekersprogramma: Brenno de Winter, Triple Double Sportmarketing & KLAP

21-05-2019 - EVENTBRANCHE LIVE - De tweede editie van EventBranche LIVE vindt dit keer plaats op woensdag 5 juni bij SnowWorld in Zoetermeer. Een sportieve eventlocatie waar sneeuw, ijs, inhoud en impact centraal zal staan. Naast het bewonderen en actief beleven van de locatie en natuurlijk het netwerken en ontmoeten, ben je in een dagdeel veel kennis rijker over (cyber)risico's en aansprakelijkheid rondom jouw evenement.

​Naast een inhoudelijk plenair programma over risico's en aansprakelijkheid geeft een Gouden Giraffe winnaar een inkijkje in de beslissingen en uitdagingen van een awardwinning eventconcept tijdens Learn From The Best. Aansluitend vindt de EventBranche netwerkborrel plaats onder het genot van overheerlijke catering. Als bezoeker kun je voor twee programma's kiezen: het volledige dagprogramma (nog 116 plekken op 17-5) en een programma van 16.00 uur (224 plekken 17-5). 

PROGRAMMA

 • 12.30 uur Deuren open
 • 12.30 uur Start lunch
 • 13.30 uur Start kennisprogramma risico en aansprakelijkheid

Aandacht voor onder meer het 'cyberrisico'. Als eventorganisator of als organiserend bedrijf verzamel je data, heb je een online inschrijfsite, worden er mails verstuurd en zonder dat je daar al te veel over nadenkt loop je daar een reeel risico. Wat moet je doen? Wat kun je doen? En hoe voorkom je ellende? 
 

Spreker: Brenno de Winterbrenno de winter, spreker
De Winter is een echte autoriteit als het gaat om cyber security en internet-privacy.  Dit onderwerp is absoluut geen ver-van-jouw-bed-show aangezien de evenementenbranche niet meer zonder de digitale wereld kan. De Winter toont ons de risico's maar ook de kansen. Hoe kun je nou een risico inschatting doen? Wat zijn de aansprekende voorbeelden uit de branche? 

 

 • 14.30 uur Pauze
 • 14.50 uur Hervatting middagprogramma risico en aansprakelijkheid

In het tweede deel gaan we met een expert in op een ander risico: dat ligt veel meer in het fysieke, tijdens het evenement. Wat gebeurt er als er iets gebeurt? Wie is aansprakelijk? Hoe voorkom ik het? Wat leren we van de voorbeelden uit de praktijk?
 

spreker, saskia luyks, klap verzekeringen, evenementen
Spreker: Saskia Luyks
Als verzekeringsmakelaar, bij Klap Evenementenverzekeringen, weet Saskia ons precies te vertellen waar je als eventorganisator rekening mee moet houden als het gaat om risico’s en aansprakelijkheid. Want wie is er nou verantwoordelijk als er een bezoeker op een evenement schade aanbrengt of misschien wel letsel oploopt? Voorbeelden en tips uit de praktijk. 

 

 • 16.00 uur Einde eerste deel programma
 • 16.00 uur Deuren open bezoekers EventBranche Borrel
 • 17.00 uur Start plenair gedeelte Learn from the Best

  Het plenaire gedeelte wordt afgetrapt met het doornemen van de actualiteit en oa aandacht voor de locatie. Daarna is het tijd voor Learn from the Best: een Gouden Giraffe winnaar geeft een inkijkje in hun awardwinnende case.
   
spreker evenementen Spreker: Dagmar van Stiphout, Triple Double 
Dagmar van Stiphout is senior sportmarketeer bij Triple Double, hij neemt ons mee in het succes van de winnende Gouden Giraffe eventcase; NK Curling op natuurijs. Hoe hebben zij een totaal onbekende sport op de kaart weten te zetten met een minimaal budget? En hoe hebben zij een enorm bereik weten te realiseren? 

 

 • 18.00 uur Einde plenair gedeelte, start netwerkborrel
 • 20.00 uur Einde programma
   

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. KNVB Campus

  De gloednieuwe KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 2. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 3. Grill`nSmoke BBQ Catering

  Gewapend met houtgestookte XXL BBQ smokers bereidt Grill’nSmoke de mooiste BBQ-gerechten op evenementen,...
 4. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 5. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners