
EventBranche Borrel The Upper Deck (FOTO'S): verwarring, gezelligheid en een prachtige locatie
Ruim 20 partijen werkten samen om de EventBrancheBranche Borrel in The Upper Deck tot een succes te maken. Na de positieve geluiden tav het plenaire gedeelte bij Claus Event Center, besloot EventBranche wederom een plenaire opening aan te bieden. In samenwerking met Speakers Academy vulde auteur, trainer en muzikant Ronald Bos de eerste drie kwartier. Dat zorgde voor zeer gemengde reacties op zijn muzikale verhaal. 'Hier kon ik echt niets mee', aldus enkele eventcollega's tot 'Vooral het deel over het loslaten van de successen uit het verleden, hebben mij wel aan het denken gezet'.
Enquete
De borrel zelf voelde ondanks de af en toe snijdende wind, als een warm bad. Uitkijkend over het Gooimeer zorgde het goed gemengde publiek, voor meer dan interessante netwerkmogelijkheden. 'Ons experiment met een spreker zorgde voor veel discussie. Toch willen we iedere borrel ook iets inhoudelijks meegeven. Doordat zo veel eventcollega's graag met ons mee willen denken, zullen we vanaf nu onze gasten na afloop continu enqueteren om tot de meest ideale invulling te komen', aldus het team van EventBranche.nl.
Hamburgers
Opvallend? The Upper Deck zorgde voor een leuke combinatie op het gebied van catering (van cocktails, prosecco en fingerfood tot hamburgers uit flightcases), entertainment (dj en live pianomuziek) zonder dat dit ten koste ging van het netwerken. Daarbij mag ook wel eens gezegd worden: topbediening! Pefect gebriefd, correct en enthousiast. Daarom kijken zowel de locatie als EventBranche terug op een succesvolle borrel. 'Wij blijven onze borrel zes keer per jaar aanbieden, maar zijn daarbij wel afhankelijk van de mensen die via onze media interessante knowhow tot zich willen nemen en tegelijkertijd willen profiteren van de kansen op onze netwerkbijeenkomsten. Dus zou ik nog 1 keer alle eventprofessionals op willen roepen om lid te worden van ons platform', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl