EventBranche+Borrel%3A+North+Sea+Jazz+Club+blijkt+%27heerlijke%27+locatie
Nieuws

EventBranche Borrel: North Sea Jazz Club blijkt 'heerlijke' locatie

EVENTBRANCHE BORREL - De North Sea Jazz Club verwelkomde afgelopen maandag ruim 250 gasten in haar locatie. Een rondgang langs de bezoekers leverde weer een eensgezind beeld op: 'Wat een heerlijke locatie, prachtige muziek, goede catering en perfect personeel.'

>> BEKIJK ALLE FOTO'S VAN DE EVENTBRANCHE BORREL BIJ NORTH SEA JAZZ CLUB AMSTERDAM - foto's Clickshots 

'De gasten waren dit keer niet zo te spreken over het plenaire gedeelte. Dat is natuurlijk iets dat wij ons als EventBranche.nl aan moeten trekken. De show case met jazz-muziek van wereldniveau zorgde voor een fantastische sfeer in de locatie, ondertussen was het buiten op het grote terras voor de North Sea Jazz Club ontzettend gezellig en ontstond er in de zon een sfeer om trots op te zijn. Voor velen een locatie op een zeer bekend terrein, Westergasfabriek, die nu echt ontdekt is', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl.

Costsharing
'Als vakmedium schrijven wij veel over ontwikkelingen in de branche. Meerdere keren ging het over costsharing, wat is het dan leuk dat we dat zelf ook in de praktijk kunnen brengen. Samen met Purple Mango, dat een evenement organiseerde voor het jubileum van spreker Guido Thys, en North Sea Jazz Club lukte het om dat evenement over te laten lopen in de brancheborrel. Dus kwamen tientallen opdrachtgevers van Thys ook bij ons op visite', kijkt Robin van Leeuwen tevreden terug.

Ook deze borrel werd weer mogelijk gemaakt door een groot aantal partners. Waaronder de vaste borrelpartners:


Clickshots




Crowd Support

 

 

 

Kronenburg Promotie & Begeleiding

 

 

 

Master in Event Management

 

 

 

Skanna Basics Horeca Uitzendbureau

 

 

 

De vaste groep borrelpartners werd dit keer aangevuld door:
 

North Sea Jazz Club

 

 

 

Ampco Flashlight

 

 

 

DCRT

 

 

 

Famous Flavours

 

 

 

Maessen Tenten

 
 
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.