EventBranche Borrel Fokker Terminal: zeer geslaagd

21-01-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - De Nieuwjaarsborrel van EventBranche.nl in de Fokker Terminal was zeer geslaagd. Dat was de unanieme mening van de bezoekers. Bijna 500 eventprofessionals genoten van de prachtige ambiance en een bijzonder plenair gedeelte.

Dankzij de inzet van een grote groep partners was de BrancheBorrel in de Fokker Terminal in Den Haag een prachtig evenement. Al bij inloop konden gasten deelnemen aan 1 van de 4 breakoutsessies over verzekeringen (KLAP/ IDEA), Trends (EventBranche.nl), een locatierondleiding en een workshop voor nieuwkomers op de brancheborrel. Vervolgens startte het plenaire gedeelte voor de toen al ruim 400 aanwezigen. Tom Verhaar van Fokker Terminal nam de gasten mee in het verleden van de locatie, met prachtige beelden op het immense scherm van Aveq.

Vervolgens was daar opeens de 'nieuwe Duitse eigenaar van EventBranche.nl', Herr Dr. Ir. Jens Muller. De fake speech van het alterego van cabaretier Pieter de Rijk zorgde na verbazing vooral voor een aantal lachsalvo's in de zaal. De tweede spreker Arjan Vergeer (ook in samenwerking met Speakers Academy) lukte het vervolgens om de vele honderden eventcollega's aan het knuffelen te krijgen. Energie en een goed gevoel. Dat zorgde vervolgens voor een groot aantal knuffels tijdens het netwerken en een zeer ontspannen sfeer. Mood4Food kreeg de handen op elkaar met een prima cateringconcept, van hamburgers en saté, tot fingerfood, soep en vis.

EventBranche deelt een pluim uit aan de Fokker Terminal, Mood4Food, Aveq en alle onderstaande partners:

 

>> VRIJDAG ALLE FOTO'S VAN CLICKSHOTS

2 Reacties

En een dikke pluim voor jullie, EB mensen. Jullie 'flikken' het maar mooi weer.
Ellen van Ree @ 21-01-2014 14:47 uur
was voor mij sinds lange tijd een mooie kans om weer eens deel te nemen aan zo'n bijeenkomst. De sfeer en ambiance waren goed, hoewel om te netwerken de muziek ietsje aan de harde kant was. Veel succes met of zonder Bertelsmann
Rami de Lieme @ 21-01-2014 15:18 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 2. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 3. Beatrix Theater

  “Beatrixtheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. . Pal...
 4. Epic Shelters

  Epic Shelters zorgt voor de perfecte overkapping. Of het nu gaat om één van de luifels uit ons verhuurassortiment of...
 5. Johan Cruijff ArenA

  Vrijwel iedereen kent ‘De ArenA’ als het grootste voetbalstadion van Nederland, maar naast het voetbal zijn er in de...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners