EventBranche+Borrel+Classic+Park%3A+de+allerlaatste+plaatsen
Nieuws

EventBranche Borrel Classic Park: de allerlaatste plaatsen

EVENTBRANCHE BORREL - EventBranche.nl is erg trots om met de EventBranche Borrel op donderdag als eerste evenement aanwezig te mogen zijn in de gloednieuwe evenementenlocatie Classic Park in Boxtel. Die trots is mede gebaseerd op het grote aantal samenwerkende eventpartijen. Wilt u er bij zijn? Er zijn nog een paar plekken beschikbaar.

>> Wilt u nog inschrijven voor de EventBranche Borrel bij Classic Park in Boxtel op donderdag 17 april 2014? Dat kan via EventBrancheLive.nl

Als eventprofessional krijgt u de kans op een sneak preview, want de locatie opent officieel pas op 19 april haar deuren. Speciaal voor de eventbranche wordt er daarom een waanzinnige openingsshow gepresenteerd. Deze show is een ‘joint productions’ van HV Productions en Marc van Laere Producties, in samenwerking met Niek Boes en Christel de Laat, technisch uitgevoerd door Bazelmans AVR. De exclusieve cateringinvulling wordt verzorgd door Brabant Culinair en de aankleding is in handen van Oogenlust. Naast natuurlijk de vertrouwde borrelpartners zijn Speakers Academy en AVEQ Congress SUPPORT speciale partner van EventBranche tijdens deze EventBranche Borrel.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.