EventBranche+Borrel+Carr%C3%A9%3A+%27Wat+een+ongelooflijke+locatie%27
Nieuws

EventBranche Borrel Carré: 'Wat een ongelooflijke locatie'

EVENTBRANCHE BORREL - Koninklijk Theater Carré presenteerde zich afgelopen maandag definitief als zakelijke evenementenlocatie. De 350 gasten van de EventBranche Borrel lieten zich verrassen door het bekende theater dat als evenementenlocatie haar allure behoudt, maar als 125-jarige locatie voor de zakelijke markt een surprise bleek.

(In de nieuwsbrief van vrijdag een uitgebreid foto- en videoverslag)

In de piste van Carré zorgde acrobatische entertainment tot twee keer toe voor oehs en aahs. Tijdens het openingswoord maakte directrice Madeleine van der Zwaan nogmaals duidelijk dat de deuren van Carré meer dan ooit openstaan voor zakelijke evenementen en boekingen. Vervolgens werd afscheid genomen van vaste borrel partner Photonic.nl. De eventfotografen worden vanaf nu vervangen door BK2 en Mister GreenScreen.

EventBranche.nl zelf twijfelde lange tijd of een debat wel of niet zou slagen voorafgaand aan een Brancheborrel. Lastig om voor de diversiteit onderwerpen te vinden waar iedereen wel wat over wil zeggen. Na een moeizaam begin kwam uiteindelijk toch een levendige discussie op gang. Veel branchegenoten melden zich na afloop om de volgende keer mee te denken. 'We wilden iets op gang brengen en dat is gelukt. Mooi dat toch een groot aantal branchegenoten de discussie aangingen en de 'experts' die met de billen bloten wilden, dank daarvoor. Mooi ook om te zien dat een interactieve tool als Sendsteps dan zorgt voor veel reactie', aldus organisator Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

Na afloop van het debat stroomden de honderden gasten de piste in om te netwerken, rondleidingen te nemen en te genieten van de catering door Van Dam Catering. Een rondgang langs een groot aantal borrelaars zorgde voor een gedeelde mening: 'wat is Carré een indrukwekkende locatie'. De borrel kwam ook dit keer weer tot stand door de samenwerking van een groot aantal bedrijven:

- Héman
- Hotel Arena
- Koninklijk Theater Carré
- Rederij Belle
- Sendsteps
- Smits Light & Sound
- Stardust Circus International BV
- Teunis Veenema Bloemsierkunst
- Twinkelz
- Van Dam Catering
- Veuve Cliquot
 

Onze vaste partners:
- BK2
- EventAssist
- Kronenburg
- Master in EventManagement
- Mr. Green Screen
- Media Centrum Hilversum
- Poken
 

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.