EventBranche borrel Amstel Boathouse: storytelling en netwerken op 29 mei

23-05-2017 - BRANCHEBORREL - Op 29 mei strijkt het EventBranche Borrel circus neer bij Amstel Boathouse, inmiddels hebben bijna 350 eventprofs zich al ingeschreven. Inmiddels zijn zowel de nieuwkomersbijeenkomst als het plenaire deel volgeboekt, maar kunt u nog wel de locatie ontdekken, netwerken en genieten van uitstekende catering. Dus inschrijven kan nog, maar dan alleen voor het netwerken vanaf 18.00 uur.

Amstel Boathouse is één van de locaties in de stad Amsterdam, in een groene omgeving aan het water, die zich kan onderscheiden door het bieden van een grote plenaire zaal in combinatie met diverse break-out ruimtes. Met zeven gerenoveerde zalen, een compleet nieuwe uitstraling van het pand en verrassende menu’s is het team van Amstel Boathouse klaar om de zakelijke markt tijdens de brancheborrel te laten zien wat ze in huis hebben!

Storytelling. Het is precies dat wat een goed evenement moet doen. Maar weten we wel hoe? En missen we niet wat stapjes? Katja Schleicher maakte naam in de corporate commu

PROGRAMMA:

Nieuwkomersbijeenkomst (VOL GEBOEKT)
Voor nieuwkomers wordt er voorafgaand aan het reguliere programma een uur lang voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden. Dit gebeurt via één op één connect sessies van Networktables, waarbij er binnen een uur minimaal 5 ontmoetingen plaats kunnen vinden. Aansluitend vind het plenaire gedeelte plaats met als onderwerp storytelling.

No story, no glory: Katja Schleicher over de storytelling van een event (VOL GEBOEKT)nicatie, pr en marketing wereld en komt 29 mei naar Amstel Boathouse om u tijdens het plenaire gedeelte van de EventBranche Borrel uit te leggen dat iemand raken met een evenement niet voldoende is. ‘Het gaat er om wat er wordt doorverteld. No story, no glory.​’

Na het plenaire programma vindt de netwerkborrel plaats en is er de gelegenheid de locatie te ontdekken en te genieten van uitstekend verzorgde catering. Alleen voor het netwerken en locatiebezoek zijn nog plekken op de gastenlijst, u bent dan vanaf 17.30 uur van harte welkom, rond 18.00 uur sluiten de bezoekers van het plenaire deel aan.Voor je kennis, netwerk, inspiratie én promotie zit je in 2017 dus goed als lid van EventBranche! Ben je nog geen lid maar wil je ook graag een keer kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl en kom naar de EventBranche Borrel op 29 mei bij Amstel Boathouse in Amsterdam.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bedrijfsentertainment.nl

  Samen met jou bepaalt ons team van specialisten de kern van het event zodat de juiste match tussen de doelgroep,...
 2. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 3. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 4. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!
 5. van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners