Eventbedrijf in pop-up containers voor evenementen, Sign & Expo, te koop!

19-11-2019 - Als je je business wilt uitbreiden met andere activiteiten zoals de verhuur en verkoop van event containers / gemodificeerde containers, dan is dit je kans! Eigenaar Erik Mooibroek zet zijn bedrijf Sign & Expo te koop aangezien hij zich wil richten op zijn interim activiteiten.

Sign & Expo is in 2016 gestart als handelsonderneming in digitale printproducten zoals vlaggen en banners. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 2 jaar gericht op de verkoop van eventcontainers. Het betreft een eenmanszaak. Wat je overneemt is de handelsnaam Sign & Expo en de bijbehorende site signandexpo.nl. Er zijn GEEN containers op voorraad, alles wordt op bestelling gemaakt. De site genereert jaarlijks tientallen aanvragen voor huur- en koopcontainers voor variërende doeleinden.

De laatste jaren is de populariteit van eventcontainers enorm toegenomen. Gemodificeerde containers worden veel ingezet voor festivals, als activatiemedium, container shops, als beursstand of als horeca container. Er wordt met leveranciers in Nederland en China gewerkt.

De geschikte kandidaat
Overname zou erg goed passen bij een ondernemer die al een signing bedrijf heeft of bij een standbouwer. Met de nodige aanpassingen op marketingvlak moet een mooie omzet en winstgevendheid te realiseren zijn. Aangezien de onderneming wegens andere activiteiten heeft stilgestaan kan geen bestaande omzet of klanten worden overgenomen.

Interesse?
Neem contact op met Erik Mooibroek: 06-51007334 of stuur een mail naar erik@signandexpo.nl. Uiteraard vindt een goede overdracht en begeleiding plaats waarbij alle ins en outs van de (inter)nationale markt doorgenomen worden evenals de toepassingsmogelijkheden met alle voor- en nadelen. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event.
 2. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...
 3. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 4. Arma Verhuur

  Arma is een oer Arnhems bedrijf dat al meer dan dertig jaar bestaat.
 5. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners