Eventbedrijf+in+pop%2Dup+containers+voor+evenementen%2C+Sign+%26+Expo%2C+te+koop%21
Nieuws

Eventbedrijf in pop-up containers voor evenementen, Sign & Expo, te koop!

Als je je business wilt uitbreiden met andere activiteiten zoals de verhuur en verkoop van event containers / gemodificeerde containers, dan is dit je kans! Eigenaar Erik Mooibroek zet zijn bedrijf Sign & Expo te koop aangezien hij zich wil richten op zijn interim activiteiten.

Sign & Expo is in 2016 gestart als handelsonderneming in digitale printproducten zoals vlaggen en banners. Het bedrijf heeft zich de afgelopen 2 jaar gericht op de verkoop van eventcontainers. Het betreft een eenmanszaak. Wat je overneemt is de handelsnaam Sign & Expo en de bijbehorende site signandexpo.nl. Er zijn GEEN containers op voorraad, alles wordt op bestelling gemaakt. De site genereert jaarlijks tientallen aanvragen voor huur- en koopcontainers voor variërende doeleinden.

De laatste jaren is de populariteit van eventcontainers enorm toegenomen. Gemodificeerde containers worden veel ingezet voor festivals, als activatiemedium, container shops, als beursstand of als horeca container. Er wordt met leveranciers in Nederland en China gewerkt.

De geschikte kandidaat
Overname zou erg goed passen bij een ondernemer die al een signing bedrijf heeft of bij een standbouwer. Met de nodige aanpassingen op marketingvlak moet een mooie omzet en winstgevendheid te realiseren zijn. Aangezien de onderneming wegens andere activiteiten heeft stilgestaan kan geen bestaande omzet of klanten worden overgenomen.

Interesse?
Neem contact op met Erik Mooibroek: 06-51007334 of stuur een mail naar erik@signandexpo.nl. Uiteraard vindt een goede overdracht en begeleiding plaats waarbij alle ins en outs van de (inter)nationale markt doorgenomen worden evenals de toepassingsmogelijkheden met alle voor- en nadelen. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.