EventAssist verzorgt registratie NOS/NOC*NSF Sportgala 2009

11-03-2010 - EventAssist heeft, in samenwerking met techniekpartner Livingston, een nieuwe printmethode voor toegangsbewijzen ingezet, tijdens NOS | NOC*NSF Sportgala 2009 dat afgelopen dinsdag plaatsvond in de Amsterdamse RAI.

 

De gasten arriveerden met een e-ticket (e-mail) dat was voorzien van een barcode. Na het scannen van deze code werd er ter plekke een toegangsbewijs met stoelnummer geprint. Statistieken over de aanwezige gasten waren continu beschikbaar.

Robin Slieker van EventAssist legt uit wat er speciaal is aan deze methode: ‘Het is een combinatie van snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.’
‘Ten eerste kan het bestand met genodigden op het laatste moment nog worden aangepast. Ideaal voor evenementen met veel last-minute aan- en afmeldingen zoals het Sportgala. Ook gasten zonder e-ticket kunnen snel worden opgezocht, en nieuwe gasten snel toegevoegd. 
Ten tweede hoeven we ons nooit meer zorgen meer te maken over vastlopende of langzame printers. Livingston levert de speciale ticketprinters van zware industriële kwaliteit. 
Een derde voordeel is dat het systeem niet (continu) met internet verbonden hoeft te zijn, dat maakt het een stuk robuuster.’ Robin sluit af: We hadden de techniek al een aantal keren met succes getest bij kleinere evenementen. Het Sportgala was de vuurproef. De organisatie van het Sportgala was vooraf zichtbaar gespannen of het goed zou lopen. Deze spanning maakte al snel plaats voor een grote glimlach. Dat zegt genoeg.’

 

Bron: FZ.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners