Event van DNA Events en Kitchen Deluxe brengt 4 ton op voor Orange Babies

05-10-2010 - DNA Events en Kitchen Deluxe hebben samen in opdracht van Stichting Orange Babies op zaterdag 18 september 2010 het jaarlijkse Orange Babies Gala georganiseerd.

Het avondevenement van DNA Events en Kitchen Deluxe kreeg het thema ‘Colourful Life’ mee, waarin het rijke kleurenpalet van Afrika centraal stond. Het werkterrein van Orange Babies waar zij met hun projecten zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s helpt. Het feest werd gehouden op het terrein van MTV en het diner in een speciaal daarvoor gebouwde Dome van 30 diameter en 16 meter hoog.

360 graden projectie
Samen met o.a. Unlimited Productions, Flash Light, XL Video en Domes Europe maakte DNA Events het mogelijk dat ruim 300 gasten in een 360 graden projectie werden ondergedompeld in de kleuren en beelden van Afrika. Het avondprogramma werd gepresenteerd door Lieke van Lexmond en gedurende het diner dat verzorgd werd door Kitchen Deluxe, werden de gasten getrakteerd op verschillende optredens van o.a. Les Twins, Sherry Dyanne en cabaretier Jandino. Onder leiding van Christies veilingmeester Jop Ubbens werden de bijzondere veilingitems geveild.

Veiling
De veiling bestond dit jaar voornamelijk uit mogelijkheden om op belevenissen te bieden. Zo kon men o.a. bieden op een gastrol bij Goede Tijden Slechte Tijden of een champagne ontbijt bij Tiffany’s in de PC Hooftstraat. MTV bracht de topper met een vipreis naar de MTV Europe (tegenwoordig niet meer European maar gewoon Europe) Music Awards in Madrid wat voor een magisch bedrag van € 40.000 werd geveild. De veiling bracht uiteindelijk € 400.00,- op. Na het diner werden de gasten uitgenodigd voor de afterparty in het MTV gebouw met een spetterend optreden van de band Brown Hill met als gastoptreden de wereldbekende Mory Kanté. DJ Roog & DJ Jaziah sloten de avond af. De organisatie kijkt terug naar een zeer geslaagde Orange Babies Gala 2010.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 2. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 3. ID310

  Creative event agency ID310 uit Utrecht ontwikkelt creatieve concepten en produceert unieke events voor merken en...
 4. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 5. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners