Event+Department+verzorgt+premiere+Sex+and+the+City+2
Nieuws

Event Department verzorgt premiere Sex and the City 2

Event Department organiseerde, in opdracht van en in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland, de Nederlandse filmpremière van Sex and the City 2. De officiële première vond plaats in het Pathé Tuschinski Theater in Amsterdam.

Speciaal voor deze galapremière verving evenementenbureau Event Department de rode loper door een zilveren glitterloper, overkapt met een doorzichtige walkway. Geheel in de Sex and the City glitter & glamour style. Glittercocktailjurkjes, hoge hakken en stylische accessoires; de gasten hadden zich laten inspireren door de sterren uit de film: Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha. Naast vele bekende Nederlanders was ook de pers in groten getale aanwezig om getuige te zijn van deze grootse première.

Bij binnenkomst werden de genodigden overdonderd door een strakke witte catwalk met aan beide kanten ‘moderecensenten’, die ze onder luid applaus verwelkomden. Ook binnen was de glitter & glamour doorgevoerd in de aankleding, de hostesses en de dresscode. Na een welkomstdrankje en hapje mochten de gasten in de zaal plaatsnemen om te genieten van de langverwachte tweede Sex and the City film. Na de film werd het feest voortgezet in club AIR. In deze nieuwe club konden de gasten onder het genot van een hapje en een cocktail genieten van de muziek van DJ Ferry Corsten.

Sex and the City 2 draait vanaf 27 mei in de Nederlandse bioscopen.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.