Event+Department+doet+in+een+week+Ipad%2C+Esquire+en+Harry+Potter
Nieuws

Event Department doet in een week Ipad, Esquire en Harry Potter

Event Department scoorde in een tijdsbestek van 1 week met 3 geruchtmakende evenementen.

Event Department doet zelf verslag van de drie bijzondere evenementen:

iPad Event
Op donderdag 11 november vond in Trouw Amsterdam The First iPad Event powered by iCentre plaats. Event Department werd door iCentre ingeschakeld om gezamenlijk de organisatie van dit evenement te verzorgen. Tijdens dit event konden genodigden nieuwe ideeën opdoen door de inzichten, denkwijzen en ervaringen vanuit de recente praktijk met de iPad en konden ze creatieve gebruikers ontmoeten. Na het ontvangst met een hapje en drankje konden de gasten luisteren naar presentaties van o.a. Apple, Bright, The Bridge en Sanoma Digital. Hierna was het tijd voor het hoogtepunt van de avond; The Ultimate Experience, gecreëerd door internetondernemer Nalden. Onder het genot van een walking dinner konden de gasten entrepreneurs, creatieven en professionals op digitaal gebied ontmoeten en hun ervaringen delen met de iPad.

Esquire Best Geklede Man 2010
Op maandag 15 november vond in de Koepelkerk in Amsterdam de jubileumeditie van de Esquire Fashion Night plaats. Vooraf genoten de 100 Vipgasten van een uitgebreid diner met 3 gangen verzorgd door het Restaurant Scossa van het Renaissance Hotel in Amsterdam. In de Koepelkerk waren ruim 400 gasten aanwezig bij de bekendmaking van de winnaar van de twintigste editie van Esquire’s Best Geklede Man. Voorafgaand aan de bekendmaking speelde Mook zanger Felix Maginn een vermakelijke intermezzo. Onder toeziend oog van de gasten maakte Beertje van Beers samen met Arno Kantelberg bekend dat de grote winnaar van dit jaar Jules Deelder was. Na de bekendmaking gingen de gasten nog even door en knalde het dak eraf bij de afterparty.

Première Harry Potter & The Deathly Hallows part 1
De dag erna vond in opdracht van en in samenwerking met Warner Bros. Pictures International de Nederlandse Première voor de nieuwste Harry Potter-film; Harry Potter and the Deathly Hallows part 1, plaats in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Een unieke locatie welke perfect paste in de sfeer van de première. De gasten werden ontvangen op het station van de Hogwarts Express op perron 9¾ waarna zij naar de Museumhal werden geleid om in een waanzinnige setting te genieten van overdadige buffetten en “rokende” welkomstdrankjes. Na het verrassende openingsmoment waarbij de verjaardag van Harry Potter werd gevierd, werden de gasten met bussen vervoerd naar Pathé Rembrandt op de Oude Gracht waar zij konden genieten van Harry Potter and the Deathly Hallows part 1.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.