Event-, content- én reclamebureau bundelen krachten voor Boost Your Concept

07-04-2017 - EVENEMENTENBUREAU EVENTMARKETING CONCEPTONTWIKKELING - Eventive Eventmarketing, Sniper-X en Contentbureau bundelen hun krachten in Boost Your Concept; kosteloze creativiteitssessies voor marcommers met als doel: #spreadthecreativity. Gezamenlijk hebben de drie bureaus de missie om meer creativiteit te verspreiden in het vakgebied marketingcommunicatie. Want met een creatieve mindset bereik je meer, maak je het verschil en raak je mens en.

Boost Your Concept is een netwerkinitiatief dat interactieve sessies organiseert om marcommers te inspireren en ontmoetingen tussen vakgenoten te bewerkstelligen. En zo cross-industry van elkaar te leren. De sessies vinden elke zes weken plaats op diverse locaties in de Randstad. Tijdens elke sessie worden deelnemers uitgedaagd door creatieve en interactieve denktechnieken en marketingcommunicatie-gerelateerde vraagstukken met een bepaald thema. Deelnemers gaan met nieuwe ideeën en contactgegevens van vakgenoten de deur uit. Zonder verplichtingen als contributie of deelnamekosten.

Daarnaast omvat Boost Your Concept een LinkedIn-groep bestaande uit alle vakgenoten die een keer hebben deelgenomen, zodat iedereen elkaar ook na de sessie weet te vinden, wanneer ze op zoek zijn naar inspiratie. Zo groeit er een netwerk van geïnteresseerden in creativiteit op het gebied van marketingcommunicatie. Met de daaraan gekoppelde ambitie om met iedereen uit dit netwerk samen een wereldrecord brainstormen te vestigen.

Eerder werden deze sessies door alleen Eventive | Eventmarketing georganiseerd. Door samen te gaan met twee partners, bedient Boost Your Concept bezoekers nu met expertise van een eventmarketing-, content- en reclamebureau. Elke sessie vindt plaats op een andere locatie en krijgt een andere invalshoek.

Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive | Eventmarketing: 'Ooit startte ik deze sessies omdat ik een plek miste waar vakgenoten met elkaar konden praten over goed onderbouwde, creatieve concepten. Nu is Boost Your Concept zo’n groot succes dat het tijd werd om uit te breiden. Samen met Sniper-X en Contentbureau ben ik ervan overtuigd dat wij ieders vraagstuk om kunnen vormen tot een tof en doeltreffend concept. Ik hoop dat we ooit mijn ambitie kunnen waarmaken en het wereldrecord brainstormen kunnen vestigen!'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 4. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 5. Zento bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners