Evenementenlocatie+WaterGoed%21+ontvangt+Gouden+Green+Key
Nieuws

Evenementenlocatie WaterGoed! ontvangt Gouden Green Key

Evenementenlocatie WaterGoed! de Leijgraaf te Valburg is op 26 juli beloond met de Gouden Green Key.

De Green Key is hét keurmerk voor een duurzame onderneming. Dit betekent dat op WaterGoed! de Leijgraaf onder meer duurzaam en zorgvuldig wordt omgegaan met water, energie en afval.

Op WaterGoed! de Leijgraaf zijn verschillende maatregelen getroffen om zo duurzaam mogelijk evenementen te kunnen organiseren. Deze maatregelen betreffen zowel de accommodaties met horeca als de uitvoering van evenementen die evenementenbureau OMNIVENTS hier uitvoert. Alle accommodaties zijn voorzien van energie besparende verlichting, en in veel gevallen met bewegingssensoren. De elektriciteit die verbruikt wordt op de locatie is voor 100% uit waterkrachtcentrales. Verder worden de sanitaire voorzieningen (meer dan 20 douches) allemaal verwarmd door zonneboilers. De verbouwing die onlangs heeft plaatsgevonden, is zo “groen” mogelijk uitgevoerd. Al deze maatregelen hebben ervoor gezorgd dat evenementenlocatie WaterGoed! de Leijgraaf beloond is met de Gouden Green Key.

Groene brancheborrel?
'Maar we zijn er nog niet. We zijn nu druk bezig het hele bedrijf te “vergroenen”. Zo willen we binnen nu en een jaar de tweede locatie WaterGoed! strand Maaslanden ook aanpakken en klaar maken voor de toekomst', aldus Pieter van Duijnhoven van OMNIVENTS. Overigens is Strand Maaslanden de nieuwe voor de EventBrancheBorrel op maandag 6 september. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.