Evenementenlocatie+TOBACCO+Theater+haalt+sterrenchef+binnen
Nieuws

Evenementenlocatie TOBACCO Theater haalt sterrenchef binnen

EVENEMENTENLOCATIE Dennis Huwaë, jarenlang chef van 2-sterren restaurant &samhoud​ en sinds 1,5 jaar mede-eigenaar en chef van Restaurant DAALDER​ in Amsterdam, is de nieuwe Chef de Cuisine van TOBACCO Theater Amsterdam. Een samenwerking waarmee de internationale inspiraties van TOBACCO Theater een extra boost krijgen.

'TOBACCO Theater is zeer regelmatig de trotse gastheer van internationale congressen waarbij de gasten niet alleen op locatie- en cultureel niveau maar ook op keukenniveau een zeer hoog verwachtingspatroon hebben. Met de komst van top chef Dennis Huwaë is ook deze stap, op weg naar de absolute wereldtop, vol vertrouwen genomen', laat Erik van Wilsum van de eventlocatie in hartje Amsterdam weten.

GaultMillau:  Aanvoerder veelbelovende chefs
Dennis Huwaë is door GaultMillau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2018

Dennis Huwaë houdt vast aan zijn motto: ‘Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten.’ Voor GaultMillau is Dennis Huwaë dit jaar dan ook de aanvoerder van de grote groep veelbelovende chefs.

Culinaire ervaring in buitenland
Huwaë doet graag culinaire ervaring op in het buitenland. Afgelopen zomer vertrok hij naar China. Daar kookten ze meerdere avonden voor zo’n vijftig gasten. ‘Erg inspirerend om op de lokale markt je inkopen te doen en het menu op te bouwen. Een soort schoolreisje voor volwassenen, waar je heel veel kennis deelt en inspiratie opdoet.’

Buitenlandse gasten
TOBACCO theater is een ietwat vreemde eend in de culturele wereld van Amsterdam. Zonder enige subsidie worden hier geweldige (inter)nationale diner-voorstellingen neergezet. TOBACCO Theater D’Erikteur, Erik van Wilsum, kruist dan ook vol trots de degens met deze fantastische jonge vent!

Michelin ster voor TOBACCO Theater
Wordt TOBACCO Theater in 2018 de eerste Michelin Sterren locatie voor Culturele en Commerciële events (zoals congressen en (Walking-) Diners voor bedrijven)?

Meer info:
info@tobacco.nl
0031(0)20- 330 0670
www.tobacco.nl

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.