Evenementenlocatie+The+Open+in+Tiel+failliet
Nieuws

Evenementenlocatie The Open in Tiel failliet

EVENEMENTENLOCATIE TIEL - Een opdrachtgever bracht ons enige tijd geleden het pijnlijke nieuws dat evenementenlocatie The Open in Tiel failliet is verklaard. De locatie is nog bezig geweest met een doorstart, maar deze week kreeg EventBranche.nl een mail van The Open.

The Open in Tiel startte in 2004 onder leiding van Ed van Loo. In no time kreeg de evenementenlocatie naamsbekendheid als stijlvolle ingerichte 'black box', waar alles mogelijk was. De locatie in Tiel werkte voor gerenommeerde bureaus en corporates.

Ed van Loo liet in een mail aan EventBranche weten: 'Na een aantal succesvolle jaren van ons bedrijf the Open, hebben we moeten besluiten om met ons bedrijf te stoppen en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. De afgelopen jaren hebben we met plezier hard moeten werken en hebben wij vele evenementen, productpresentaties, vergaderingen etc. met succes mogen uitvoeren. Een doorstart na onze zelf aangevraagde faillissement is niet gelukt, we gooien echter niet de handdoek in de ring. Wij gaan met onze ervaring naar andere organisaties op zoek, om ons steentje daar bij te dragen.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.