
'Na een drukke winter op Zuidpool, waarbij horeca- en evenementenlocatie Strandzuid
werd omgetoverd tot witte wonderwereld, is de ombouw voor het zomerseizoen van 2013
afgerond. Naast het openen van de deuren voor zowel kleine als grote gezelschappen, start Strandzuid het voorjaar met een vernieuwd assortiment voor evenementen. Op basis van feedback van onze klanten hebben we het één en ander toegevoegd en gewijzigd
in het banquetingbook van Strandzuid', zegt Simone de Jong, Sales Manager van de organisatie achter evenementenlocatie en strandpaviljoen Strandzuid.
'Hoewel we inmiddels al met het negende evenementenseizoen aan de slag zijn, blijven we nog steeds leren. Maar waar we voorheen al op 95 procent van de wensen in konden spelen, gaan we dit jaar richting de 96. In het banquetingbook van Strandzuid staan alle mogelijkheden met betrekking tot eten, drinken, activiteiten en entertainment uitgebreid beschreven. Uiteraard met de prijzen erbij, zodat (potentiële) evenementenboekers makkelijk een beeld kunnen schetsen. Bij interesse kan vervolgens een vrijblijvende offerte worden opgevraagd, die in negen van de tien gevallen dezelfde dag nog in de mailbox wordt bezorgd.'