Evenementenlocatie Kameryck breidt uit met congreslocatie

04-06-2018 - EVENEMEMENTENLOCATIE CONGRESLOCATIE - Evenementenlocatie Kameryck in Kamerik, een verhaal uit duizenden. De locatie ontstond ruim 10 jaar geleden letterlijk uit het niets, maar met de prachtige natuur als absolute trekker. Nu ruim een decennium later groeide de locatie en haar succes uit de huidige accommodatie en daarom breidt Kameryck uit, met een aanpalende congreslocatie voor 400 personen.

Hans Voorn en Mark Haagen nemen u aan de hand: 'Kameryck startte in 2007, een jaar voor de recessie, maar groeide boven verwachting. Centraal in de Randstad, tussen Utrecht en Amsterdam, ligt prachtig tussen de weilanden onze bijzondere accommodatie. Het succes kan verklaard worden door verschillende factoren. Zeker ook door de centrale ligging en het geweldige groene decor maar de multifunctionele bedrijfsformule waarmee met verschillende producten diverse doelgroepen worden bediend is misschien wel de belangrijkste sleutel tot dit succes.'

'In de praktijk betekent dit dat door de week de zakelijke markt wordt bediend met vergaderingen, evenementen en bedrijfsuitjes en in het weekend wordt vooral de particuliere  markt bediend met restaurant, terras en ook de Pitch&Putt Golfbaan. Daarnaast worden er feesten en partijen georganiseerd waaronder ook veel bruiloften. Door de diversiteit van deze formule is de bezettingsgraad goed en worden de risico’s gespreid. De winter, dat wil zeggen de periode november tot en met maart, bleef echter steeds nog een moeilijke periode', weten de twee eigenaren.

Met de uitbreiding is er ruimte voor congressen tot 400 personen en voor evenementen en feesten is er zelfs ruimte voor 850 personen

Wat Kameryck nog miste was een grote ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot ca 400  personen. De congresmarkt lonkte, want die is voor Kameryck heel interessant omdat die juist ook in de winter en najaar actief is; de rustige periode bij Kameryck.  Reden voor Kameryck om uit te breiden. 'Dit voorjaar is met de bouw begonnen en in februari moet het klaar zijn. Wat heeft Kameryck dan te bieden? Een accommodatie voor congressen met een capaciteit tot 400 personen plenair (12 subzalen). Voor evenementen en feesten ligt de capaciteit op ruim 850 personen. De accommodatie is nieuw gebouwd en is dus helemaal van deze tijd met moderne AV en grote presentatiewanden. Maar er is meer. Op een groot buitenterrein van ca 20 hectare (land en water) biedt Kameryck tal van sport- en spel mogelijkheden zoals o.a. een 18 holes Pitch&Putt baan en een voetgolf baan. Het eventteam van Kameryck verzorgt, ‘taylor made’ complete sportdagen en bedrijfsuitjes tot ca 1000 personen.' Overnachten is ook mogelijk. Op het terrein staan, in een grote cirkel en prachtig tussen het groen, 17 nostalgische veldhuisjes op wielen. Dit is een groepsaccommodatie bestaande uit 65 bedden. Een bijzondere ervaring, uitermate geschikt voor heisessies.

Over Kameryck
De locatie is goed bereikbaar en beschikt over 450 gratis parkeerplaatsen. Een gratis shuttlebusje verbindt, binnen 10 minuten, de treinstations Woerden en Breukelen met Buitenplaats Kameryck.  Voor meer informatie: www.kameryck.nl of 0348 400 771.

>> Binnenkort een prachtige video over het bijzondere verhaal van deze evenementenlocatie

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 3. Neptunus

  Neptunus is de onbetwiste expert als het gaat om tenten of tijdelijke accommodaties voor uw evenement
 4. Hangaar2

  Maak kennis met de evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk.
 5. Orpheus

  Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Maar ook: smaakvolle...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners