Evenementenlocatie Classic Park krijgt pluim van Brancheborrelaars

07-05-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - Classic Park in Boxtel lanceerde zichzelf in de zakelijke markt met de EventBranche Borrel. Zoals altijd kreeg EventBranche.nl met de enquete onder de bezoekers een prima beeld van de beleving. De bezoekers geven de locatie een pluim.

Charmaine Gerritsen van EventBranche.nl analyseerde de uitkomsten van de enquete en kwam tot de volgende conclusies:

- De locatie krijgt een pluim. De bereikbaarheid, het parkeren, het gebruik van de ruimtes en het personeel wordt door het overgrote merendeel met een voldoende, goed of zelfs zeer goed beoordeeld. Wel zijn er signalen over de kennis van het personeel, maar daar was begrip voor 'het gaat immers om een locatie die slechts 1 dag geopend was'.

- De meeste bezoekers zijn naar de EventBrancheBorrel in Classic Park gekomen om te netwerken (40%), maar ook uit nieuwsgierigheid naar de nieuwe locatie (43%).

- Over het behalen van het doel is bijna 90% tevreden. De enige opmerking hierbij, is dat er weinig inhoudelijke informatie was over de locatie en voor de evenementenbranche.

- Over het algemeen zijn de bezoekers ook van mening dat het registratietraject goed is. Enkele signalen zijn wel: onduidelijkheid bij opnieuw aanmelden na een afmelding of introducés.

- De aankleding van de locatie krijgt van 33% een voldoende, 50% een goed en bijna 14% een zeer goed. Wel wordt er door een enkeling benoemd dat de locatie door haar nieuwe karakter her en der nog moet groeien in sfeer.

- Over de spreker zijn de bezoekers helaas niet zo te spreken. Slechts 25% vond hem goed, maar het overgrote deel vond hem voldoende of zelfs slecht. Opmerkingen zijn dat het rommelig was, lastig om de aandacht vast te houden, ‘Adhd’ en helaas weinig inhoud.

- Daarentegen waren de bezoekers tevreden over het entertainment. De stempel ‘zeer goed’ en ‘goed’ worden volop genoemd. Echter wordt er wel de opmerking genoemd dat de muziek te hard was om goed te kunnen netwerken.

- De kwaliteit, hoeveelheid en diversiteit van de catering werden goed beoordeeld. Het overgrote deel kreeg een goed; 64% voor de kwaliteit, 56% voor de hoeveelheid en 53% voor de diversiteit.

1 Reacties

I.d.d. wat een stuiterbal die spreker...
locatie, en dan met name de entree was sfeerloos. Mooie collectie auto's, prima catering. Entertainment was wel héél Brabants..hard, plat en 'goan met da fees, jonge..!' BB is een netwerkevenement..géén feestje.
Andrea v/d Vloedt @ 07-05-2014 11:39 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Maessen Tenten

  Met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de mogelijkheden talrijk.
 2. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 3. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 4. Jaarbeurs Congressen

  Jaarbeurs Congressen van is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 5. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners