Evenementenlocatie Amstel Boathouse breidt aanbod in en om de locatie uit

02-05-2019 - EVENEMENTENLOCATIE AMSTERDAM - Evenementenlocatie Amstel Boathouse in Amsterdam en VIBE Events sluiten handen ineen. Daarmee biedt de locatie ook activiteiten op het water en in het naastgelegen Martin Luther Kingpark.

Na enkele uren actief vergaderen is het een goed idee om een break in te lassen, de neuzen dezelfde kant op en na een activiteit kan iedereen weer met vernieuwde energie aan het werk. Vanaf april ‘19 is dit mogelijk door een nieuwe samenwerking tussen evenementenlocatie Amstel Boathouse en Vibe Events, hierdoor behoren (teambuilding)activiteiten in het naastgelegen Martin Luther Kingpark én op het water tot de nieuwe mogelijkheden.

Wie is de Mol, Expeditie Robinson XXL uitdaging, SUPPEN, Pub Quiz of yoga sessie zijn slechts een kleine greep uit activiteiten die te boeken zijn. Tijdens Expeditie Robinson zijn de activiteiten gericht op kracht, inzicht, tactiek en uithoudingsvermogen. Welk team is het sterkste en gaat de proef uiteindelijk winnen? Elke aanvraag wordt op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van de klant en door het aanbieden van een totaalofferte wordt het de klant heel makkelijk gemaakt.

Amstel Boathouse is gelegen op een unieke plek in Amsterdam. Midden in het Martin Luther Kingpark en de mogelijkheden buiten én binnen zijn ongekend. Het park en de Amstel bieden het ideale decor voor activiteiten in de buitenlucht. Milou Mijnster, eventmanager Amstel Boathouse:

'De vraag naar activiteiten tijdens een event groeit dus of je nu kiest om de vergaderdag te onderbreken met een actieve break, of juist een gehele dag wil vullen met (sportieve) activiteiten en af te sluiten met een gezellig diner of barbecue. Door de samenwerking met Vibe Events zijn de mogelijkheden eindeloos.'

 

Bart Verhaak, Vibe Events: 'Wij organiseren veel activiteiten op het Noordzeestrand, maar door deze samenwerking kunnen wij onze activiteiten uitbreiden naar de stad. Amstel Boathouse is een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Gelegen net buiten de drukte van de stad, midden in het groen en direct aan het water. We kunnen onze gasten een unieke ervaring bieden en tevens Amstel Boathouse als buitenlocatie op de kaart zetten.'
 

Kennismakingsactie 

Om deze nieuwe samenwerking te vieren bieden beide partijen een korting van 10% op de eindfactuur aan. Deze actie is geldig in de maanden juli en augustus 2019 en van toepassingen op reserveringen vanaf 10 personen. 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.
 2. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 3. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...
 4. Stadsschouwburg &Philharmonie Haarlem

  De Philharmonie is een prachtig 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en...
 5. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners