Evenementenindustrie steekt de ‘helden van de samenleving’ een hart onder de riem

23-03-2020 - Momenten/events met impact, ook in deze tijden. Een initiatief genaamd #lightthesky zorgde ervoor dat in heel Nederland op zondagavond van 20.00 uur tot 20.30 uur lichtbundels in de lucht te zien waren.

#Lightthesky ging zondagavond veel rond op Twitter. Onder die noemer wilde de evenementenindustrie van Nederland de ‘helden van de samenleving’ een hart onder de riem steken in deze donkere tijden. En dus verlichtten zij van 20.00 uur tot 20.30 uur de lucht om hoop en troost te bieden. 


Veel bedrijven in licht en geluid hebben zich inmiddels aangesloten bij het initiatief van lichtbedrijf Delighted. #LightTheSky heet de actie. Zo laten Dennis Sommerdijk van HVR Show Equipment uit Ravenstein aan de lokale krant weten: ,,We doen graag mee. We zullen om 20.00 uur een aantal bundels licht laten schijnen. Onze sector ligt nu natuurlijk ook helemaal stil en op deze manier kunnen we onze bewondering voor de mensen die zorg verlenen. We hopen dat mensen er een beetje van kunnen genieten.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. GIGTECH - WIFI op evenementen

  GIGTECH is specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op (bedrijfs)evenementen,...
 2. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 3. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 4. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 5. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners