Evenementendecoratie+en+styling%3A+een+gratis+whitepaper+met+9+gouden+tips
Nieuws

Evenementendecoratie en styling: een gratis whitepaper met 9 gouden tips

EVENEMENTENDECORATIE STYLING - In samenwerking met kennispartner Fraai Projecten Decor & Eventstyling heeft EventBranche.nl weer een white paper gemaakt met 9 praktische, snel in te zetten tips om het optimale uit de samenwerking en toegevoegde waarde van een evenementendecorateur en stylist te halen.

>> Download de white paper: Eventdecoratie en de styling van evenementen: 9 TIPS

In de whitepaper 9 tips die een eventmanager, bureau of iedere andere opdrachtgever, houvast geven om de grootst mogelijke meerwaarde uit een samenwerking met een kwalitatieve evenementendecorateur te halen. Hierbij alvast Tip 4: 

Tip 4: van dozen schuiven naar adviseur
Een evenementendecorateur of eventstylist is geen verhuurder. Zelfs als er slechts enkele stoelen en tafels nodig zijn, zelfs dan kan de decorateur nog een prima advies geven: net even iets anders, de nieuwe lijn die nog beter past bij uw bedrijf/event, etc. Maar zeker bij grote inrichtingsconcepten en decoratieplannen, moet u als opdrachtgever en organisator terugvallen op de expertise en adviezen van de decorateur. Kwalitatieve decorateurs komen het best tot hun recht wanneer binnen de doelstelling en het concept er nog een blanco papiertje is als het gaat om de inrichting. ‘We hebben X gasten, dit is ons doel, dit is de locatie en dit is wat we ze willen overbrengen’, is misschien wel de mooiste opdracht voor de eventstylist en decorateur.

>> Download de white paper: Eventdecoratie en de styling van evenementen: 9 TIPS

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.