Evenementenbureau+Levensgenieters+organiseert+evenement+voor+Rabobank
Nieuws

Evenementenbureau Levensgenieters organiseert evenement voor Rabobank

EVENEMENTENBUREAU / CONCEPTONTWIKKELING - De nieuwbouw van het hoofdkantoor van Rabobank Alkmaar e.o. heeft op 14 juni 2011 het hoogste punt bereikt. Het markante gebouw wordt op alle fronten duurzaam gebouwd en is een toonaangevend voorbeeld van duurzaam bouwen in Nederland. Levensgenieters zorgde voor het evenement rondom het hoogste punt.

Windmolens en zonnepanelen op het dak, zonnecellen in de ramen, regenwater als toiletspoeling en warmte/koude opslag. Het zijn innovaties die horen bij een bank die een duurzame rol in de samenleving speelt.

Hoogste punt duurzaam gevierd
Arjen Lemstra van het evenementenbureau dat verantwoordelijk was voor de conceptontwikkeling: 'Het evenement rondom de viering van het hoogste punt was – geheel in lijn met het gebouw – zeer duurzaam verzorgd. Levensgenieters.nl was verantwoordelijk voor de organisatie van dit feestelijk moment. Met een duurzame tent en biologische hapjes en drankjes, alles van lokale ondernemers. Medewerkers van Rabobank Alkmaar e.o. en betrokkenen bij de bouw waren getuige van een spectaculaire openingsact. Met als decor de ramen van het gebouw zelf. Diverse muzikanten kwamen één voor één tevoorschijn en sloten aan bij de eerste muzikanten. Zo werkte men muzikaal richting het hoogste punt. Op het dak stond Kees Jasperse, directievoorzitter van Rabobank Alkmaar e.o. Hij maakte een prachtige bungy jump (of was het toch een stuntman?) en opende de avond. Na deze spectaculaire opening konden alle gasten nagenieten – met een goed glas biologische wijn – van toptalent Kim de Boer (ook lokaal uit Sint Pancras).'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.