Erik Dercksen stopt na 25 jaar als directeur van Event Department

26-09-2019 - EVENEMENTENBUREAU - Er is een select aantal gezichten, die niet alleen het gezicht zijn van een bureau, maar eigenlijk ook één van de gezichten van de eventbranche. Erick Dercksen van Event Department hoort daar zeker bij. Dercksen stopt na 25 jaar bij zijn bureau Event Department.

Het stokje is inmiddels al overgedragen aan Sara van Leeuwen die 15 jaar geleden bij Event Department aan de slag ging en zich uiteindelijk ontwikkelde tot managing producer/partner en nu dus volledig eigenaar van het bureau is geworden.

Erik Dercksen was jarenlang het gezicht van Event Department waarvan zijn echtgenote Corina Dercksen, in eerste instantie de drijvende kracht was. Corina vond echter 6 jaar geleden als party- en eventcateraar met haar bedrijf Event Culinair haar eigen weg. Waar Erik Dercksen nu tevens aan de slag gaat als ambassadeur en creatief adviseur en verantwoordelijk voor new business.

Nauw betrokken
Dercksen: “Ik blijf dus nauw betrokken bij de event wereld, alleen dan vanuit een ander perspectief. Ik weet dat Event Department bij Sara in goede handen is. Ze heeft de afgelopen jaren een hecht team neergezet en Event Department heeft mooie opdrachtgevers met bijvoorbeeld Hearst Media, National Geographic, detacheerder Maandag, Pathé Nederland en de meeste van de Nederlandse filmdistributeurs”. Voor deze opdrachtgevers worden de meest uiteenlopende evenementen georganiseerd, van brand events tot personeelsfeesten, PR events, award uitreikingen, openingen en tal van zakelijke bijeenkomsten.  “Ik vind het geweldig dat ik van Erik en Corina de kans heb gekregen om de laatste jaren leiding te geven aan zo’n mooi bedrijf en om het nu ook definitief over te kunnen nemen. De afgelopen 25 jaar zijn een solide basis voor de toekomst” aldus Sara van Leeuwen, die de koers van Event Department niet drastisch gaat veranderen maar verder wil bouwen op de fundamenten die zij mede de afgelopen jaren heeft gelegd.

Knallen
Erik Dercksen die voor zijn tijd in de evenementen wereld o.a. als journalist, PR adviseur en TV maker actief was, gaat zich naast zijn betrokkenheid bij Event Culinair ook gaat vestigen als zelfstandig (live) communicatie adviseur. “Ik heb ongelooflijk zin om nog een aantal jaren te “knallen”, maar dan vanuit een andere positie”.  Ook verheugd hij zich op zijn rol als adviseur en ambassadeur bij Event Culinair, het bedrijf dus van zijn vrouw Corina.  Samen met het team willen we Event Culinair nog meer profileren en positioneren als concept cateraar en als partner voor event organisatoren en partyplanners. “Tenslotte weten we uit eigen ervaring hoe belangrijk de integratie van een cateringconcept in een totaal evenement is” aldus Corina Dercksen. Overigens won Event Culinair tijdens The Next Event 2019 onlangs nog de Amuse me Baby Award, voor het beste netwerkhapje.

Bron: Foto: Jordi Wallenburg

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 3. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 4. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 5. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners