Eigen+ontwerp+en+bedrukking+voor+terraskussens+en+zitzakken
Nieuws

Eigen ontwerp en bedrukking voor terraskussens en zitzakken

EVENEMENTEN DECORATIE - Vanaf heden is het mogelijk om terraskussens en zitzakken volledig naar je eigen stijl te ontwerpen en door ons te laten produceren en bedrukken met een hoogwaardige weersbestendige print. Vooralsnog was het vaak alleen mogelijk om een logo te plaatsen op een bestaande stoel of zitzak.

'Consumenten een merk in real life laten ervaren is belangrijk zo is gebleken uit eerder gehouden expertinterviews met een 20- tal marketingdirecteuren en marketing- en brandmanagers van merken die aanwezig zijn op de Nederlandse markt. De merken zijn afkomstig uit de FMCG, banken en verzekeringen, telecomaanbieders en de energiesector. Dit onderzoek naar merkloyaliteit is uitgevoerd in opdracht van SWOCC /Marketingfacts', aldus Bjorn Pus van Inprintmatter.nl.

'Het ideale reclamemedium om je merk, product of dienst te promoten tijdens het outdoor seizoen tijdens Dance Events of gewoon op een horecaterras of beachclub. Ook is bij ons de ouderwetse houten strandstoel weer verkrijgbaar in een nieuw modern jasje met hoogwaardige sprekende prints. Een foto op je strandstoel? ook teksten en logo's zijn geen enkel probleem, hoe origineel kan je zijn, daag ons uit. De strandstoelen zijn in 2 maten verkrijgbaar, een kindermaat en een volwassenenmaat.

Gehele traject
'De stoelhoezen zijn middels klittenband bevestigd en kunnen gewassen worden. De stoelen klappen snel op en bergen gemakkelijk op. Ook kunnen we kussens voor (lounge) banken zithoeken en andere opstellingen leveren met elke gewenste print. De kussenhoezen zijn gewoon in de wasmachine te wassen. Wij kunnen het gehele traject verzorgen vanaf de eerste aanlevering van de ontwerpen tot en met de plaatsing van de kussens bij de desbetreffende horeca gelegenheden.'

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.