Efteling+organiseert+feest+voor+%27kleine%27+bedrijven
Nieuws

Efteling organiseert feest voor 'kleine' bedrijven

De Efteling organiseert ook dit jaar het Efteling Feest voor groepen. Voor de feestavonden op 8 oktober en 19 november kunnen groepen van 2 tot 99 personen zich inschrijven. Dit jaar is het feest geheel in Fata Morgana-stijl.

'Het Efteling Feest biedt kleinere organisaties de mogelijkheid op een bijzondere en feestelijke manier een evenement te beleven in de Efteling met medewerkers of relaties. Dit jaar heeft de Efteling gekozen voor een nieuw thema: Fata Morgana. Voor € 82,50 per persoon kunnen gasten genieten van een compleet verzorgde avond uit met een hoogwaardige Efteling beleving. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot middernacht', aldus de evenementenlocatie.

'In de sfeer van “1001 nacht” worden gasten bij de hoofdentree ontvangen door Oosterse gastvrouwen. Onder begeleiding van kamelen en Oosters entertainment worden de gasten naar het mooi verlichte Fata Morgana Paleis begeleid. Beeldschone buikdanseressen, handlezers, een vuurshow en Oosterse magie passeren de revue. Uiteraard ontbreekt een exclusief bezoek aan de attractie Fata Morgana niet. Onder het genot van culinaire lekkernijen zoals een buffet en drankjes in Oosterse sferen, kan er gedanst worden.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.