Efteling+komt+met+diverse+zakelijke+mogelijkheden+rond+de+musical+Droomvlucht
Nieuws

Efteling komt met diverse zakelijke mogelijkheden rond de musical Droomvlucht

EVENEMENTENLOCATIE / ATTRACTIEPARKEN - Op de dag dat in het attractiepark de cast van de musical Droomvlucht bekend werd gemaakt, kondige de Efteling aan dat er rondom de musical diverse zakelijke mogelijkheden zijn.

In het vernieuwde Droomvlucht Paleis, een bijpassende evenementenlocatie naast de attractie Droomvlucht, werd de cast gepresenteerd. De evenementenlocatie in het attractiepark kreeg begin dit jaar een totale make-over. Vanaf 1 oktober is de nieuwe musical te zien in Theater de Efteling. Het is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. Voor evenementen op maat is een gedeelte van de voorstelling of een gehele voorstelling exclusief in te zetten.

Evenementenlocatie ‘Droomvlucht Paleis’ is exclusief te huur voor zakelijke bijeenkomsten als (product)presentaties, trainingen, vergaderingen of feesten. Ook voor een lunch, diner of borrel voorafgaand of na afloop van de musical Droomvlucht is deze locatie uitstekend geschikt.
 

Samenwerking en sponsoring
Als partner is het mogelijk om op diverse manieren samen te werken met Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties rondom de musical Droomvlucht. Meer informatie over tickets, zakelijke mogelijkheden, sponsoring en partnerships is te vinden op theaterarrangementen.nl of efteling.com.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.