Efficiënte 1,5 meter opstelling in locatie van 12.000 vierkante meter

24-06-2020 - Evenementenlocatie De Broodfabriek biedt met 5 ruimtes over 12.000 m2 méér dan genoeg ruimte om de 1,5 meter afstand voor bijeenkomsten (óók voor meer dan 30 personen) te garanderen.

Op 9 juni jl. was er weer enige bedrijvigheid in De Broodfabriek. Waar de evenementenlocatie afgelopen maart tot stilstand kwam, werden de deuren weer geopend voor opdrachtgever Kiwa: specialist in milieu-, kwaliteit-, arbo- en veiligheidsmanagement. Waar eigen trainingsruimtes van Kiwa geen mogelijkheid bieden om op 1,5 meter geplande cursisten te ontvangen, bood De Broodfabriek met haar 12.000 m2 uitkomst. Uiteraard, geheel volgens de RIVM richtlijnen en met maximaal 30 personen.

 


 

Efficiënte 1,5 meter opstelling 


De Hus zaal (787 m2) en de Patria zaal (598 m2) waren voor deze bijeenkomst ingericht met een schoolopstelling. Waar in de ene zaal cursisten een dagprogramma volgden bestaande uit een training met opvolgend het examen, kwamen in de andere zaal cursisten samen voor het Landelijk examen van het e-learning programma die zij vanuit huis gevolgd hebben.

De lunch en de pauzes vonden plaats in het Horeca Plaza (861 m2) en op het terras. Hier pakten gasten zelf de koffie en thee, stonden frisdranken klaar en werd de lunch aangeboden in een lunch bag. Verse items, maar wel voorverpakt volgens de voorschriften. Tevens is een ‘Coronaverantwoordelijke’ aangewezen die er tijdens de bijeenkomst op toe zag dat de geldende richtlijnen werden nageleefd. 

 

 

Bekijk het volledige online magazine door op onderstaande afbeelding te klikken:  

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners