Effectivents presenteert studieboek Effectief Eventmanagement in het hoger onderwijs

04-06-2018 - Op donderdag 31 mei jl. vond het congres Effectief Eventmanagement plaats bij uitgever Pearson. Tijdens dit congres presenteerde o.a. Lenny Klaassen, eigenaar van Effectivents, de 5e editie van het HBO studie- en managementboek Effectief Eventmanagement – zakelijke en publieksevenementen.

Na een miniworkshop van Klaassen over Concepting, middels onder meer mindmappen, nam Gerard van Duykeren van Crowd Care de HBO docenten mee in de actualiteiten van evenementenbeveiliging als gevolg van terrorismedreiging. Vervolgens gaf Ruud Janssen van Event Design Collective inzage in het toepassen van het EventCanvas model om tot betekenisvolle innovatieve totaalconcepten te komen.

De conclusie na deze middag was wel dat dit complete boek voor elke student en event organizer op de literatuurlijst moet. De praktische maar tevens strategische inslag van het boek maken het een nuttige basis voor iedereen die zich met events bezig houdt. Ook benieuwd naar dit leerzame handboek? Effectief Eventmanagement is verkrijgbaar via Bol.com.

Effectivents is een trainings en –opleidingsbureau op het gebied van eventmanagement.

Van een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen tot cursussen in eventmanagement die alle tips, tricks & tools aanreiken om succesvol te organiseren. Van losse modules (1-2 dagen) tot de combinatie van 4 modules in een verkorte opleiding (6 dagen). Organiseren met meer rendement maar minder risico. 'No-nonsense' trainingen, direct toepasbaar. Kijk voor meer informatie op www.effectivents.nl.

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners