Effectivents+biedt+trainingen+voor+de+%27nieuwe%27+eventorganisator
Nieuws

Effectivents biedt trainingen voor de 'nieuwe' eventorganisator

Effectivents analyseerde de ontwikkelingen in de eventbranche en komt nu met een tweetal trainingen voor de 'nieuwe' evenementenorganisator: Social media en De Stressbestendige Event Organizer.

'De huidige ontwikkelingen in de markt vragen nieuwe en aangepaste vaardigheden van event organizers. Onder andere in de externe communicatie maar ook in de communicatie intern. Social media is hot. Hoe kun je nu social media, zoals Twitter en LinkedIn, inzetten om bijvoorbeeld je event of congres tot een succes te maken? Welke mogelijkheden bieden sociale netwerken voor marketing activiteiten? Maar ook: Hoe ga je vandaag de dag om met druk? Over budget-issues, timing, eigen prestatie of lastig gedrag van collega’s?', aldus de nieuwe marketeert van Effectivents Suzanne Verstraten. 

Effectivents biedt een tweetal nieuwe trainingen die hierin ondersteunen en praktische handvatten bieden om beter met deze nieuwe uitdagingen om te gaan. Voor meer informatie en om in te schrijven zie www.effectivents.nl
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.