Eerste comedyclub van Den Haag opent zijn deuren

23-08-2019 - EVENEMENTENLOCATIE COMEDYCLUB - Op 6 september is het dan zo ver, de opening van de eerste comedyclub van Den Haag. comedycity programmeert elke week het beste van Nederlandtalig en Engelstalig stand up Comedy en evenmanagers en boekers zijn van harte welkom om als Vip gratis één van deze shows bij te wonen.

Het genre comedy beleeft een boost. Naast de vele internetfilmpjes en Netflix specials van stand-up comedians, maakt live stand-up comedy ook zijn opkomst in Den Haag door zijn eerste comedyclub met wekelijkse programmeringen van grote comedians. 

'Nederland is van oorsprong een cabaretland en houdt van theater met een mooi verhaal en een liedje, maar de nieuwe generatie is toch meer gecharmeerd met de snelle humor met hoge grapdichtheid', zegt Mino van Nassau, initiatiefnemer van ComedyCity en tevens finalist van the funniest person in the world competition georganiseerd door de LaughFactory uit Amerika (de grootste comedywedstijd ter wereld). 'Daarom zal ComedyCity een mix van snelle humor, hilarische verhalen en stand up van de bovenste plank serveren door de beste nationale en internationale stand up comedians. ComedyCity zal een lachgarantie aanhouden, niet genoeg gelachen? Geld terug.' Met dit statement wil Mino van Nassau alleen maar het beste in zijn club zien en horen. Het publiek moet voorzien zijn van louter gelach en gedurfde humor.

 

GRATIS BEZOEK:

ComedyCity Den Haag nodigt eventmanagers, boekers, planners en evenementenbureaus uit om een keer kosteloos kennis te maken met de nieuwe comedyclub. Neem contact op met de locatie in Den Haag.Maatwerk comedy shows

Ook is het bij ComedyCity mogelijk om op aanvraag een persoonlijke geschreven act te laten opvoeren door een comedian of cabaretier. Nadat wij uw bedrijf onder de loep hebben genomen, vragen wij u om enkele leuke anekdotes van het bedrijf en/of persoon in kwestie. Aan de hand van deze informatie zijn onze comedians en cabaretiers in staat om een hilarische act ten toneel te brengen, geheel op maat en gerelateerd aan uw bedrijf.

>> Meer weten over maatwerk comedy shows


 

'ComedyCity is de eerste echte erkende comedyclub van Den Haag. In Hofstad Den Haag kan een top comedyclub natuurlijk niet uitblijven. Eindelijk is het zo ver! 6 September a.s. opent ComedyCity zijn comedyclub in het magazijn van horeca en uitgaansgelegenheid Bleyenberg, het oude Kwantum-gebouw op de Grote Markt. ComedyClub ComedyCity en Bleyenberg hebben de handen ineen geslagen voor een volledig avondje uit. Naast heerlijk lunchen, dineren, swingen en loungen kan er nu ook heel hard lachen worden in Bleyenberg.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Jaarbeurs Media Plaza

  Media Plaza van Jaarbeurs is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa.
 2. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. Epic Shelters

  Epic Shelters zorgt voor de perfecte overkapping. Of het nu gaat om één van de luifels uit ons verhuurassortiment of...
 4. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.
 5. Beatrix Theater

  “Beatrixtheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. . Pal...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners