Een+plaatje+van+een+evenement%3A+de+introductie+van+Lightyear+One
Nieuws

Een plaatje van een evenement: de introductie van Lightyear One

EVENTCASES - Een evenement met een strategie van omdenken en een concept waar geen bombarie of grootse zaken uit de kast werden gehaald. Dat klinkt niet als het standaard introductie evenement van een auto. Toch zetten Plugged en Lightyear een dergelijk event neer. Het werd een pareltje.

Over storytelling niets te klagen, want de introductie van Lightyear One kreeg als titel The Dawn mee. De dageraad, letterlijk het aanbreken van een nieuwe dag. Plugged Live Shows en Lightyear durfden in het thema bijzondere keuzes te maken. Zo kwamen de gasten middenin de nacht of enorm vroeg in de ochtend, zoals je wilt, naar de TheaterHangaar in Katwijk. De locatie waar ook de Gouden Giraffe 2020 wordt uitgereikt, bleek het perfecte decor van een hele bijzondere auto introductie.

De opdracht?

Introduceer duurzame mobiliteit door het creëren en produceren van de onthulling van 's werelds eerste klantgerichte elektrische auto op zonne-energie

En het verhaal?

LIGHTYEAR ONE: The Dawn
'Het leven wordt mogelijk gemaakt door de zon. Geleidelijk maar zeker vergaten de meesten van ons deze waarheid. Nu brengen we de zon terug naar zijn rechtmatige plaats door hem de ster van de show te maken. We gaan een nieuw tijdperk in, onthuld in duisternis en aangedreven door de zon. Een bevoorrechte enkeling werd uitgenodigd om om 5.23 uur het begin van schone mobiliteit te zien. Innovatief en gedreven, een pionier blaast paden. Met de zon als drijvende kracht heeft zich een nieuw pad voorgedaan. Er kwam een ​​nieuwe dag aan. Welkom bij de dageraad ... van Lightyear One.'

 


Doe mee met de Gouden Giraffe Event Awards 2020
Dit soort prachtige evenementen van binnen van buiten leren kennen? De inschrijving voor kaarten voor de Gouden Giraffe Event Awards op 6 april 2020 in de TheaterHangaar start binnenkort. Of heb je zelf ook een evenement georganiseerd dat eigenlijk een Gouden Giraffe waard is? Klik dan op onderstaande banner:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.