Duurzame+desinfectie+displays+zijn+de+duurzame+oplossing+voor+hygi%C3%ABne+op+jouw+evenement
Nieuws

Duurzame desinfectie displays zijn de duurzame oplossing voor hygiëne op jouw evenement

Cartoseat.com heeft in de Covid-tijd niet stil gezeten en werkt hard aan uitbreiding van het productenaanbod. 'Wat onmisbaar wordt op live events zijn desinfectiepunten en daarvoor hebben wij een duurzame cartoboard desinfectiedisplay ontwikkelt die volledig gemonteerd geleverd wordt eventueel met handgel en tissueboxen.'

Waarom de duurzame cartoboard displays van Cartoseat uitermate geschikt zijn voor evenementen:

  • De display kan volledig in een eigen bedrukking geproduceerd worden, is volledig afneembaar omdat drukwerk voorzien is van laminaat en staat op 4 displayvoetjes tegen optrekkend vocht.
  • Uitermate geschikt voor bedrijfsingangen, kantines etc, maar ook voor de eventindustrie. Zo kunnen de zuilen op verschillende plaatsen gepositioneerd worden om deelnemers continue te voorzien van desinfectiemiddelen en kan de beeldruimte op de zuil ook gebruikt worden voor exposure van sponsoren etc.
  • De zuil is vele malen her te gebruiken en gaat probleemloos lange tijd mee.



Cartoseat Fold:

Verder hebben wij gewerkt aan uitbreiding van ons productenaanbod. Zo introduceren wij vandaag de Cartoseat Fold, een eenvoudige vouw-constructie met meer communicatieruimte! Blijf ons volgen want komende weken komen we o.a. met zitbankjes en nieuwe tafels om zo een event met een breed scala aan kartonnen producten nog duurzamer aan te kunnen kleden en vorm te geven.




Voor meer info mail ons op info@cartoseat.com of bel ons op 076-5791178
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.