Dutch Expo 2020 Pavilion: cocreatie van GL Events, Van der Linde Catering + Events and MeetingLinq

13-02-2020 - WORLD EXPO 2020 DUBAI - De komende weken hebben we een direct lijntje vanuit Dubai, waar Niels Bouwman namens het Ministerie van Buitenlandse Zaken onze contactpersoon ter plekke is. Bouwman is Director Dutch Pavilion Dubai EXPO 2020 en zal ons meenemen in het gigantische project. Aftrap: de drie Nederlandse eventbedrijven die een grote rol zullen spelen in de hospitality van het paviljoen.

De Nederlandse deelname aan Expo 2020 Dubai krijgt snel vorm. Deze week heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) twee belangrijke contracten gesloten met partners die zijn geselecteerd in een aanbestedingsprocedure. Het contract voor facility management van het Nederlandse paviljoen is gegund aan onze lokale partner in Dubai, Transguard Group LLC, terwijl een consortium van drie bedrijven - GL Events, Van der Linde Catering + Events en MeetingLinq - verantwoordelijk zal zijn voor gastvrijheid.

Ask Niels
Heb je vragen voor Niels Bouwman, de Director Dutch Pavilion Dubai EXPO 2020 namens het Ministerie van Buitelandse Zaken, stel ze gerust via sjoerd@eventbranche.nl en wij proberen ze Niels voor te leggen.

 

 

Drie bedrijven bundelen hun krachten om gastvrijheid tot in de puntjes te verzorgen op het Dutch Pavilion. De drie bedrijven vormden een consortium en dienden gezamelijk hun succesvolle voorstel in op de aanbesteding voor gastvrijheid. GL Events is de leidende partij van het consortium en zal samen met Van der Linde Catering + Events en MeetingLinq alle horecadiensten leveren voor het Nederlandse paviljoen voor de duur van zes maanden van Expo 2020 Dubai.

GL Events
'Met meer dan 40 jaar ervaring is GL Events een belangrijke internationale speler in de evenementenwereld. Het zal de gastheren/vrouwen werven voor het Nederlandse paviljoen, die de dagelijkse bezoekersshow zal leiden en zakelijke delegaties zal verwelkomen in het paviljoen. GL Events heeft specifieke ervaring in het bouwen van sterke teams die weten hoe ze een gastvrije sfeer kunnen creëren in internationale omgevingen. Het zal een divers team werven, omdat we willen dat al onze bezoekers en medewerkers van over de hele wereld zich thuis voelen in het Nederlandse paviljoen', duidt het ministerie de keus.

Catering
Het Nederlandse paviljoen - ook bekend als de Biotoop vanwege zijn ronde vorm en werking - krijgt binnenkort een restaurant en een businesslounge. Voor deze ruimtes biedt Van der Linde Catering + Events zowel reguliere als VIP-catering. 'Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige catering en zijn toewijding aan duurzaamheid. De meeste producten die ze gebruiken zijn 100% biologisch, duurzaam geproduceerd, diervriendelijk en eerlijke handel. Deze aanpak, samen met de innovatieve visie van het bedrijf, is in harmonie met het thema van het paviljoen, Water, energie en voedsel verenigen', aldus het opdrachtgevende ministerie.

Paviljoen winkel
'Zelfs de paviljoenwinkel, die wordt beheerd door MeetingLinq, past in dit thema. Dit in Amsterdam gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van duurzame artikelen en geschenken, bijvoorbeeld van gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen. Het heeft meer dan 50 jaar collectieve ervaring in het leveren van materiaal voor internationale vergaderingen en congressen. Ze zorgen ervoor dat onze bezoekers vertrekken met een uniek paviljoenherinnering.'


Ondertussen op social media, laten de trotste partners van zich horen:


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 3. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 4. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 5. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners