Drive-in events gelanceerd! Live & Safe

28-04-2020 - Dat een crisis ook kan leiden tot iets moois bewijst de introductie van Drive-In Events. Iddo van ’t Hek (Hart van Holland), Lennart Peeperkorn (Chainreaction.nl) en Rens de Jong (BuzzMaster) slaan de handen ineen en introduceren dit verrassende concept om op een veilige manier live events te accommoderen in de 1,5 meter samenleving. Live & Safe!

De beurs accommodatie van Hart van Holland, De Loods, is met 6.000 vierkante meter vloeroppervlak de aangewezen plek om met een andere kijk op corporate events dit nieuwe concept onderdak te bieden. In de vertrouwde, comfortabele en veilige omgeving van je eigen auto neem je deel aan congressen, seminars, bedrijfs- en productpresentaties. Dit alles geheel in harmonie met de richtlijnen. 
 
We bouwen een vaste setting voor een langere periode in de Loods. Zodra de overheid groen licht geeft om weer zakelijke events te mogen organiseren staan wij er klaar voor!  Aldus Iddo van ’t Hek.
 
In dit verrassende concept kunnen de deelnemers van events de Loods binnen rijden en het gehele event volgen vanuit de auto. Wat betreft de creatieve invulling gaan we natuurlijk helemaal los vertelt Lennart Peeperkorn. Denk hierbij aan een Drive Thru Foodcourt waarbij je bij binnenkomst doorheen rijdt, mobiel entertainment en muziek tussen de auto’s en ondertussen worden je ramen snel gewassen. Of wat dacht je van een opening waarbij alle deelnemers, onder begeleiding, een fantastisch toeter concert geven. Natuurlijk is het cruciaal dat het programma erg interactief is. Daarom zijn wij blij dat Rens de Jong met zijn bedrijf Buzzmaster ook een enthousiaste partner van Drive In Events is.
 
Ben jij benieuwd wat er voor jouw Drive In Event mogelijk is? Kijk dan op www.driveinevents.nl 
 


 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners