Drank+ontkomt+niet+aan+nieuwe+standaard+op+evenementen
Nieuws

Drank ontkomt niet aan nieuwe standaard op evenementen

PARTYCATERING - The Food Line-up heeft met het nieuwe concept de BAR BAR, met ambachtelijke biologische dranken, de eerste bar voor festivals en zakelijke evenementen waarbij kwaliteit en herkomst centraal staan.

Hoewel de foodtrucks met pulled pork sandwiches en ambachtelijke bio frieten niet meer zijn weg te denken op festivals, heeft het drank aanbod nog een lange slag te slaan. Voor The Food Line-up de aanleiding om ook hier een nieuwe standaard neer te zetten.

Onder het motto Think Global, Drink Local vult de eerste (mobiele) BAR BAR zijn koelingen enkel met lokaal en ambachtelijk gebrouwen dranken met een helder verhaal. 
De partycateraar is hiermee een voorbeeld voor alle barren op festivals en zakelijke evenementen. De keuze bestaat uit wisselende (bio) bieren, natuurlijke wijnen en bubbels, Hollandse cider of rasappelsap, zelfgemaakte limonades of gewoon een glas kraanwater. Minder plastic en kunstmatige suiker, maar vooral meer steun voor lokale, pure en natuurlijke producenten.

De shiny Bar Bar revival trailer komt uit Engeland en is omgebouwd door Food Truck Company, de exploitatie wordt gedaan door The Food Line-up. De BAR kan per event worden aangepast en uitgebouwd tot een Speciaal bieren bar, Gin & Tonic Bar of Bubbel Bar.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.