Doe mee aan het TIO Career Event: maak topstudenten enthousiast voor jouw bedrijf

20-10-2017 - EVENEMENT EN OPLEIDING - Ieder jaar organiseert Hogeschool Tio, de beste opleiding van 2017 voor toerisme-, hotel- en eventmanagement, het Career Event; dat dit jaar plaats vindt op woensdag 25 oktober 2017 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Dé plek om studenten enthousiast te maken voor een stage, afstudeerplek of baan bij jouw bedrijf.

Met het thema ‘What’s your ambition?’ bereidt het Career Event studenten voor op hun toekomstige carrière. Het is dé aftrap van de zoektocht naar een stage, afstudeerplek of baan. Hogeschool TIO is één van de beste opleidingen van Nederland, en biedt topstudenten die werk uit handen kunnen nemen, actuele kennis met zich meebrengen en met vernieuwende inzichten komen. Ben jij op zoek naar versterking in de vorm van een (afstudeer)stagiair of vaste medewerker? Doe dan nu mee aan het TIO Career Event 2017.

Wat kunt u verwachten van deelname aan het TIO Career Event?
- U ontmoet topstudenten van één van de beste opleidingen van Nederland (Keuzegids 2017);
- Een bedrijvenbeurs met stands van vele gerenommeerde bedrijven;
- Uniforme stands inclusief signing met uw eigen logo;
- Speeddates met studenten;
- Netwerkborrel na afloop.

Ook EventBranche.nl heeft een oud TIO studente in huis: 'Omdat je bij TIO ieder jaar moet stage lopen, en zo'n live moment met topbedrijven ideaal is om met elkaar in gesprek te gaan, ben je als bedrijf verzekerd van honderden potentiële (afstudeer)stagiaires (van 6 vestigingen). Als TIO-student is het dé mogelijkheid om de diverse opties te inventariseren, te netwerken en te leren van de aanwezige sprekers. Niet voor niets worden de opleidingen van TIO jaarlijks aangewezen als de beste opleidingen voor toerisme-, hospitality-, hotel- en eventmanagement in Nederland. Tijdens het TIO Career Event laat je als bedrijf zien dat je alleen voor topkwaliteit gaat', zegt Maartje Springer, eindredacteur en eventmanager bij EventBranche.nl.

Over Tio
Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Tio-studenten volgens een hbo- of mbo4-opleiding op het gebied van hotellerie, eventmanagement, toerisme, luchtvaartdienstverlening, (international) business, e-commerce, marketing of sales. Tio-studenten zijn vanwege hun gevoel voor dienstverlening, uitstekende communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit welkom in vele branches.

Interesse in deelname? Lees meer op: https://www.tio.nl/bedrijven/bedrijvendag/

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Tio University of Applied Sciences

    Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
  2. Effectivents

    Efficiënter en effectiever organiseren. Met meer rendement maar minder risico!
  3. Master in Event Management

    Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners