DNA+Events+combineert+fashionshow+met+mini%2Dconcert+voor+Bjorn+Borg
Nieuws

DNA Events combineert fashionshow met mini-concert voor Bjorn Borg

Evenementenbureau DNA Events heeft in samenwerking met Unlimited Productions en JKR Productions uit Milaan voor Bjorn Borg een vooruitstrevende Fashion Show neergezet, van internationale allure.

Foto: Menno Ridderhof

Lennart Bosman van DNA Events kijkt tevreden terug: 'In een volgepakte MediArena in de Endemol studio’s waren het dit jaar eens geen verveelde BN’ers op de eerste rij, maar enthousiast publiek die zichtbaar genoten van het mini concert van Mark Ronson & The Business Int. tijdens de Bjorn Borg lingerie show.' Het verrassingsoptreden van Boy George maakte de sfeer en beleving van de Bjorn Borg-show totaal anders dan een standaard mode evenement.

'Het idee om de modeshow op te luisteren met een mini concert was op deze manier nog niet eerder in Nederland gedaan. In combinatie met een knaller van een afterparty, voor ons een groot succes', aldus Arthur van Rongen Head Communication and Marketing Bjorn Borg. Na de show kon het publiek een zaal verderop in een luxe afterparty club nog tot in de late uurtjes verder feesten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.