Dit+is+de+locatie+van+de+BeachBrancheBarbecue+2023%2E%2E%2E
Nieuws

Dit is de locatie van de BeachBrancheBarbecue 2023...

De BeachBrancheBarbecue 2023 strijkt dit jaar met honderden eventprofessionals neer in Manta Beach in Scheveningen. Na jaren trouwe dienst bij Strandclub WIJ en het team van Andre Triep en een jaar in Aan de Koot verhuist het allerleukste branche-event van Nederland naar beach club Manta Beach bij het Zwarte Pad in Scheveningen.

De afgelopen dagen was er een prijsvraag met enkele tips over de nieuwe locatie. De drie winnaars krijgen zeer binnenkort een mail met hun gratis kaarten.

Het is dus Manta Beach geworden. "Een super mooie en relaxte beach club in Scheveningen. Met het team van Manta Beach was meteen een enorme klik. Extra leuk en fijn, dat ze daar de BBBQ en de bezoekers goed kennen, want in het team van Manta Beach zit ook Jeroen Baak, die jarenlang vanuit AT Bookings bij de BBBQ betrokken was", aldus Robin van Leeuwen.

De BeachBrancheBarbecue 2023 is op maandag 3 juli bij Manta Beach in Scheveningen. Een maand voor het event is de bezoekerslijst al door de 350 geschoten...Dus: dit wordt er eentje in de categorie, daar moet je bij zijn! Wij kijken uit een ouderwets beachvolleybal toernooi, gezelligheid en feest.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.