Dit evenement wint overal ter wereld de eventawards: introductie BMW in een vliegtuig

19-06-2019 - EVENTMARKETING - 'München, New York, San Francisco en Beijing - vier bestemmingen op drie continenten in vijf dagen. Geïnspireerd door de 'Journey Around the World in 80 dagen' van Jules Verne hebben we het visionaire concept van BMW, de BMW Vision iNEXT, wereldwijd overgenomen', zo duidt VOK DAMS haar concept voor de introductie van de nieuwe BMW in een vliegtuig. Het event sleept overal ter wereld prijzen in de wacht.

Een rondreizend event dat over ter wereld indruk maakt. BWM koos er voor om hun nieuwe BMW Vision iNEXT te introduceren met een reeks evenementen. Samen met het gerenommeerde VOK DAMS, het internationale bureau voor experience en eventmarketing, werd een concept bedacht waarin de BWM de wereld overvloog en waarbij het vliegtuig de evenementenlocatie werd:

'Alle uitdagingen buiten beschouwing gelaten (douane, invoer etc), was het resultaat een buitengewone gebeurtenis: een interieur dat perfect was ontworpen voor de live presentatie van de BMW Vision iNEXT in een moeiteloze symbiose met een film waarin het iNEXT-verhaal vanuit het visionaire gezichtspunt van de BMW Group werd gepresenteerd. De strategische benadering van BMW en de conceptuele waarden van Vision iNEXT werden naadloos vertaald in krachtige, emotionele, bewegende beelden. Tijdens het evenement konden meer dan 400 internationale mediavertegenwoordigers wereldwijd de nieuwe BMW beleven en een deskundige discussie voeren met de inspirerende geesten achter het vision-voertuig. Een tot nadenken stemmende evenementsetting voor een even tot nadenken stemmende toekomstige mobiliteitsvisie', kijkt het team van VOK DAMS terug.


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 3. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 4. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 5. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners