Dinnershow+21+On+Air+stopt+en+maakt+plaats+voor+geheel+nieuwe+show
Nieuws

Dinnershow 21 On Air stopt en maakt plaats voor geheel nieuwe show

EVENEMENTEN SHOWS & ARRANGEMENTEN - Na tweeënhalf jaar stopt op 20 juni de show 21 On Air, de succesvolle Dinnershow van RTL Live Entertainment.

Foto: 21 On Air

Het is de zesde show sinds de start van de Dinnershow in 1994: Fantasy World Dinnershow, Dinnershow 2000 (Dinnershow of the Centuries), Barcelona, Novomundo en DreamsLive waren de succesvolle voorgangers. 21 On Air wordt dit najaar opgevolgd door een nieuwe show. De invulling hiervan is vooralsong onduidelijk maar zal voor de zomer bekend gemaakt worden.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment: 'In de afgelopen 20 jaar is de Dinnershow uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule voor een complete avond uit met relaties en medewerkers. In het najaar presenteren wij alweer de zevende show, gebruikmakend van de nieuwste technologische hoogstandjes, waaronder het grootste LED-scherm van Nederland'. 

Compleet verzorgde arrangementen én theatertickets zijn te boeken via BOOKX www.bookx.nl

Over RTL Live Entertainment
RTL Live Entertainment bedenkt, creëert en organiseert events, concerten en shows en is daarmee een alleskunner binnen de live branche. Enkele voorbeelden naast de Dinnershow 21 On Air van (co)producties zijn: GRAND, Musicals in Concert, RTL Zomerfestival, GTST Live en de theatertour van Derek Ogilvie.

Over BOOKX
BOOKX heeft zich in 5 jaar tijd ontwikkeld tot dé specialist in Nederland, op het gebied arrangementen voor de Zakelijke Markt. BOOKX verzorgt groepsreserveringen en -arrangementen voor groepen vanaf 10 personen rondom Live Entertainment, Sport, Cultuur en Lifestyle.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.