DeLaMar Theater gaat samenwerken met Canal Company

23-05-2012 - EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Het DeLaMar Theater in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met Canal Company. Speciaal voor de zakelijke markt biedt het theater samen met de rederij unieke groepsarrangementen aan.

'Bedrijven kunnen hierdoor in één moeite een voorstelling in het DeLaMar Theater reserveren in combinatie met een dinercruise. In juni kunnen de eerste arrangementen gereserveerd worden voor het toneelstuk Het Diner', aldus de evenementenlocatie in Amsterdam, die een voorbeeld geeft van de nieuwe mogelijkheden:

'Speciaal voor groepen vanaf 20 personen biedt het DeLaMar Theater in samenwerking met Canal Company in de maand juni een ‘smakelijk’ arrangement aan. De feestelijke zomeravond begint met een uitgebreid 4-gangendiner op een luxe rondvaart over de Amsterdamse grachten. De kok bereidt 'live' aan boord de heerlijkste gerechten.
Aan het eind van deze dinercruise worden de gasten afgezet bij het DeLaMar Theater voor de toneelvoorstelling Het Diner, naar het beroemde boek van Herman Koch. Na de voorstelling staat een geheel verzorgd drankje en hapje klaar.'
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Studio's Aalsmeer

  Studio’s Aalsmeer: Hét decor voor beurzen, congressen, recepties, productpresentaties en andere evenementen. De...
 2. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater
 3. Philharmonie

  Congreslocatie voor inspiratie en succes
 4. Pathé Business

  Pathé Business voor al uw zakelijke evenementen
 5. AFAS Circustheater

  Het AFAS Circustheater heeft al meer dan 100 jaar theaterhistorie en is tegenwoordig vooral beroemd door de...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners