DeLaMar+Theater+gaat+samenwerken+met+Canal+Company
Nieuws

DeLaMar Theater gaat samenwerken met Canal Company

EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Het DeLaMar Theater in Amsterdam is een samenwerking aangegaan met Canal Company. Speciaal voor de zakelijke markt biedt het theater samen met de rederij unieke groepsarrangementen aan.

'Bedrijven kunnen hierdoor in één moeite een voorstelling in het DeLaMar Theater reserveren in combinatie met een dinercruise. In juni kunnen de eerste arrangementen gereserveerd worden voor het toneelstuk Het Diner', aldus de evenementenlocatie in Amsterdam, die een voorbeeld geeft van de nieuwe mogelijkheden:

'Speciaal voor groepen vanaf 20 personen biedt het DeLaMar Theater in samenwerking met Canal Company in de maand juni een ‘smakelijk’ arrangement aan. De feestelijke zomeravond begint met een uitgebreid 4-gangendiner op een luxe rondvaart over de Amsterdamse grachten. De kok bereidt 'live' aan boord de heerlijkste gerechten.
Aan het eind van deze dinercruise worden de gasten afgezet bij het DeLaMar Theater voor de toneelvoorstelling Het Diner, naar het beroemde boek van Herman Koch. Na de voorstelling staat een geheel verzorgd drankje en hapje klaar.'
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.