Decoratie+voor+uw+evenement+met+een+budget+van+minder+dan+100%2C%2D+euro%3F+6+voorbeelden
Nieuws

Decoratie voor uw evenement met een budget van minder dan 100,- euro? 6 voorbeelden

EVENEMENTENDECORATIE - Dinsdag 3 april staat The Next Event* in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam volledig in het teken van het volgende evenement. Nog beter, nog effectiever nog meer impact. Maar dat het daarbij niet altijd hoeft te gaan om grotere budgetten, blijkt wel uit de serie artikel 'Eventideeen voor onder de 100,- euro'. In dit eerste deel: decoratie ideeen onder de 100,- euro.

Eventdecoratie ideeen voor onder de 100,- euro:

 

  • Hangende foto's

 

Credit: Okeanos Group / EventMB.com

 

Heeft uw evenementenlocatie een hoog plafond, hang dan tientallen, of honderden foto's aan touw aan het plafond. Zo ontstaat een intieme sfeer.

  • Ballon plafond

 

 

Het plafond volledig volhangen met ballonnen kan passend zijn voor een grote diversiteit aan evenementen. Voordeel: u heeft geen steun van onderaf nodig voor deze decoratie en dus blijft de vloer zonder obstakels en heeft u toch een verrassende en kleurrijke decoratie.

  • Confetti

De climax, het hoogtepunt, een uitreiking, het blijft werken: confetti! Mooi voor de foto's, de sfeer en de verrassing. 

  • Papieren streamers

Ideaal om een flinke dosis kleur toe te voegen aan uw evenement. Ook ideaal om bij bijvoorbeeld een buitenevenement de verschillende area's aan te duiden. Makkelijk en goedkoop in gebruik.

  • Ladders als functioneel decor

Gebruik eens oude ladders en planken om bijzondere plekken te creeeren waarop u bijvoorbeeld catering kunt etaleren, of die voor een origineel fotodecor kunnen zorgen.

  • Achtergronden en decoratiewanden van gerecycled materiaal

Een (donkere)wand met bijvoorbeeld tientallen glazen potjes, of oude flessen, kan voor prachtige plaatjes zorgen. Het gebruik van gerecyled materiaal is laag in de kosten en kan vaak zelf gemaakt worden.

* Wilt u aanwezig zijn bij The Next Event, met honderden tips voor uw volgende evenement?

 

101 Event Planning Ideas For Under $100 first appeared on EventMB


 

 

 

EventBranche.nl is trots onderdeel van het EventMB-netwerk

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.