Dechesne & Boertje organiseert jubileumweekend voor UNIT4

13-10-2010 - Evenementenbureau Dechesne & Boertje organiseerde onlangs een jubileumevenement voor de 1400 medewerkers en hun partners van UNIT4.

Foto's: Remco van de Steeg

UNIT4 is een internationaal opererende softwareonderneming. Het bedrijf, dat wereldwijd actief is, vierde afgelopen weekend haar 30-jarige jubileum. Dechesne & Boertje organiseerde het jubileumweekend, net als 10 jaar geleden toen alle medewerkers het 20-jarig jubileum vierden in Friesland, met een middag op het water en een feest.

Voor het 30-jarig bestaan organiseerde D&B het UNIT4 Wereldweekend. De 1.400 medewerkers en hun partners werden uitgenodigd in het Bourgondische Antwerpen. 's Avonds gingen de gasten uit hun dak in de beroemde Antwerpse Zoo. Na de gezamenlijke opening, waarin de trots werd versterkt door onder andere een speciale jubileumfilm verspreidden de gasten zich over de prachtige zalen met uiteenlopend entertainment. Daar volgde een spetterend wereldfeest met onder andere optredens van de UNIT4 Band. De avond eindigde met één grote feestende menigte bij het optreden van Guus Meeuwis en zijn band. Na een korte nacht kwamen alle gasten op zondag 10-10-10 naar het gezamenlijke ontbijt.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 3. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 4. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 5. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners