De Vries + Partners verzorgt kick-off evenement voor Ster

20-09-2010 - Evenementenbureau De Vries + Partners organiseerde onlangs in de Hermitage (Amsterdam) de seizoenspresentatie van Ster. Te gast waren adverteerders en mediabureaus om het aanbod van de publieke zenders op radio, televisie en internet te aanschouwen.

Eventmarketingbureau De Vries + Partners kreeg als opdracht het complete aanbod te showen en vertolken in een evenement. Het bureau uit Oss koos als titel en kapstok voor het evenement in de Hermitage de naam FACTS. 'Tijdens de gehele presentatie kwam de kennis, kunde en kwaliteit van Ster, gecombineerd met het kwalitatieve aanbod van de publieke omroep naar voren door middel van harde feiten (cijfers, onderzoeksresultaten etc.)', aldus het organisatiebureau.

Combi zakelijk en emotie
'Een uitgebreide filmproductie vormde de rode draad van de bijeenkomst. Net als het voorgaande jaar was ook dit jaar Matthijs van Nieuwkerk presentator. Hij interviewde op geheel eigen wijze de directeur van Ster, Arian Buurman. Filemon Wesselink en Leo Blokhuis werden geïnterviewd voor respectievelijk televisie en radio. Hoogtepunt vormde het interview met Leo Blokhuis over de profilering van de diverse radiozenders waarbij zangeres Ricky Koole live verschillende passende nummers ten gehore bracht. De Ster première was hiermee een geslaagde balans tussen een kernachtige, informatieve en zakelijke bijeenkomst gecombineerd met cultuur, entertainment en emotie.'
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 2. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 3. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 4. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 5. Obsession

  Er gaat niets boven de kracht van een evenement!

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners